søndag 24. februar 2013

Vigra-Giske 3-3 (0-2)

Det endte 3-3 mellom Vigra og Giske i treningskampen fredag. Undertegnende var ikke tilstede på kampen. Men trener Sindre Næss skrev følgende om kampen:

Målscorere: Nils J 2 og Christer

Første omgang: alt for mye ubesluttsomhet, høye baller, til tider altfor mange som jobber bare en og en om gangen, enten druste vi ballen avgårde uten mål og mening (gjerne når man egentlig hadde god tid), eller så gikk det så seint med avleveringen at vi hadde mistet gode passningsalternativ, samhandlingen varierte, avstanden mellom ledda og spillere var stor og for å ikke glemme kommunikasjonen!!! Men innemellom glimtet vi til og rullet opp gode angrep og burde vel hatt oss noen mål om vi hadde vært effektive.Vi gav motstander 2 mål gratis, det første pga tafatthet, når ballen kommer til keeper så angriper keeper ballen og druser den vekk fra farlig område (men dette har du lært til neste gang Roar), mål to er samhandlig i forsvar og prating, INGEN gikk på ball, INGEN gikk i sikring... dette er G12 feil!!!
Andre omgang: da løftet vi oss, vi fikk mer samlet bevegelser, turde å beholde ballen mer i laget, hadde gode opprullinger, vi fylte etter med folk fremfor kassen, vi var tettere mellom ledda, vi turde å stå etter, var mer trygg i forsvar og gjorde ting enkelt under press og vi skåret noen mål.
Men kampen under ett, virket det rett og slett ut som om kampen betydde mer for Giske en for oss... Resultatet driter jeg i utgangspunktet i, såg mer etter prestasjonene, samhandlingen, positivitet og innsatsen... men med god jobbing på treninger fremover så vil dette komme mer og mer, ta med oss tryggheten vi til tider har på trening inn i kamp..
Første omgang: Keeper Roar, Forsvar Hans J, Håvard, OK, Nils, midtbane Adrian, Kristoffer, Andreas, Marius, Angrep Idar og Sindre
Andre omgang: Keeper Roar, Forsvar Stig R, Håvard, Andreas, Hans I, Midtbane Nils J, Jr, Adrian, Marius (Ole Martin ca siste 15 min), Angrep Olai og Christer.
Manglet: Bjørn E, Amund, Svend, Frank, Stian, Karl M, Audun og Robin