tirsdag 27. august 2013

Vartdal-Vigra før kampen

Onsdag er det ny kamp og nye muligheter da Vigra tar turen til Vartdal
Svend er tilbake fra ferie og er klar for kamp igjen, Christer har også vist gryende form så langt i høst!


En tøff kamp venter onsdag, da opprykksjagende Vartdal er motstander. Etter Sykkylven tapte forrige runde er faktisk Vartdal for fullt med i opprykkskampen, og er a poeng med Sykkylven. Vartdal har vært solide på hjemmebane i år og har 5 seiere og 1 tap, tapet kom mot den suverene serieleder Langevåg. Men likevel stusser vi litt når vi ser over hjemmekampen til Vartdal, for det har vært svært målrike kamper med mange mål både for og i mot. 24-16 på 6 kamper sier vel sitt, og det er et tegn på at Vartdal scorer mye og slipper inn mye på hjemmebane, og det lover godt for et offensivt Vigra lag. Det første møtet i sesongen endte med 4-0 seier til Vartdal på Rota stadion, noe som må sies å være et litt flatterende resultat, Vartdal vant fortjen, men var ikke 4 mål bedre enn Vigra.

Vigra stiller i denne kampe med en veldig god tropp, definitivt den beste på hele sesongen og Sindre Næss har en tøff jobb med å plukke ut de 11 som skal starte kampen. Vigra har startet høsten godt og står med 2 seiere og 6-0 i målforskjell. Men å møte Vartdal borte er aldri enkelt, og Vigra har slitt med å vinne borte mot Vartdal de siste årene. For Vigra sin del er nok ikke opprykk et tema, men med seier mot Vartdal så lever faktisk håpet litt, selv om Sykkylven og Ravn også er med å kjemper der oppe. Men med tap mot Vartdal er det 7 poeng opp til Vartdal og Sykkylven om de vinner sin kamp og da er nok løpet kjørt. Uansett så har vi veldig god tro på at Vigra kan få med seg noe fra denne kampen, da troppen som sagt er veldig sterk og rapportene sier at de er gode treninger om dagen med mye folk. Det er på tide med en borteseier mot Vartdal og ikke minst en revansje for det sure 0-4 tapet på hjemmebane. HEIA VIGRA!!

Troppen er som følger: Robin, Marius, Nils, Håvard, Andreas, OM, Idar, Kristoffer, Christer, Amund, Svend, Adrian, Sindre, Audun, Karl Erik, Hans Martin og Olai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar