søndag 13. oktober 2013

Åmdal-Vigra 2-1 (2-1)

Det ble tap i sesongens siste kamp mot Åmdal.
Adrian scoret Vigras mål mot Åmdal, og sikret med den scoringen tittelen som årets toppscorer 1 mål foran Olai!

Trener Sindre Næss har kommet med referat fra kampen:

Nok en gang ble troppen redusert til knappest mulig tropp før en kamp, denne gangen reiste vi med 14 stk. med en som nettopp hadde kommet i land fra en mnd på sjøen. Han ble derimot hivd ut i spill allerede etter 21 minutters spill, og gjorde kanskje sin beste kamp for året tross liten treningstid sammen med laget.

Første omgang:
En omgang jeg stort sett stod stolt og gliste av spillet til Vigra, all masingen jeg har gjort i to år med balltempo, bevegelser, minst mulig touch, holde ball i laget, spille støtte på rettvendt spiller isteden for å vende opp i trøbbel, komme etter med laget, holde ballen i laget + at kommunikasjonen var bedre…alt dette fikk jeg se i så å si hele første omgang, om man var ung eller «eldre» så engasjerte man seg, ville ha ball og jobbet for Vigra både i angrep og forsvar. Dette var orgasmisk å se på, en nytelse bedre en… …det var derfor litt utav det blå at Åmdal fikk 1-0 etter dødball, en ball ble aldri skikkelig klarert…følte et øyeblikk at jeg var på bordtennis kamp der ballen spratt frem og tilbake frem og tilbake i en evighet før den svarten meg havnet i nota vår, dette var mot spillets gang. Det var vi som spilte, det var vi som skapte… og om det ikke var nok så ble Olai brutalt meid ned i hodehøyde og har nå verdens største potetnese for øyeblikket…at det bare ble gult der forstår jeg bare ikke og forklaringen til dommeren holder ikke mål, ikke en gang en nyfødt har dårligere ordforråd og forklaring – slike dommere holder ikke mål i seniorfotball, og det var det flere fra begge lag som mente etter diverse episoder utover kampen. Ikke visste vi hvem som fikk frispark til tider og ikke forstod vi hva hen gnellet om han i svart…å dette var godt å få ut, glad serien er over og jeg får tømt det ut av systemet. Inn for Olai kom Kristoffer, uten oppvarming omtrent rett fra sjøen og gjorde en mega god jobb i denne kampen, «sot engelen» jobbet som en gal utpå der. At vi fikk et mål imot og hadde mistet spissen vår heftet ikke Vigra i denne omgangen, vi fortsatte vårt flotte spill og skapte sjanser. Nå var det faktisk oss som skapte noe på dødball, et flott frispark inn i feltet og Adrian (luftens baron) ble brutalt meid ned (nei da, dette er vel det billigste straffesparket i år – sikkert riktig etter boka, men blir vel dømt på i 0,00001 % av gangene). Men straffe ble det og Adrian skåret sikkert, vil og her nevne at 5-6 minutter etter at Adrian skåret så kom første mumlingen fra Olai, det første han sa var…fan, skåret Adrian … nå må jeg inn igjen mumlet han videre mens blodet fortsatte å renne av han og øyene fortsatt stod i kryss. Vigra trykker nå på bare avbrutt av et par farlige dødballer til Åmdal, men når et lag trykker på så hender det at man glemmer mellomrommet mellom forsvar og midtbane…og der dukket jammen meg Simon opp en gang og det var jammen nok rett før første omgang var ferdig, flott avslutning av Simon og 2-1 til Åmdal…fortjent…nei…men kjekt at det var Simon som skåret da.

Andre omgang ble vel kort beskrevet en sjanseorgie begge veier, men ballen ville ikke inn til noen av lagene… det gode spillet til Vigra i første såg vi mindre til i andre, det ble liksom litt hastverk fotball av begge lag og mange feilvalg dominerte kampen…det smalt i treverket, gode redninger og to gode forsvar og kampen ebbet ut med 2-1 til Åmdal og vill jubel til dei som med dette resultatet holdt plassen i 5 div. Gratulerer. For dei som måtte lure på ståden til Olai, han kom inn i siste 15 av andre i jakten på sitt 12 mål i år…men det ble med jakten.