onsdag 12. juni 2013

Langevåg-Vigra før kampen

Vigra reiser torsdag til Langevågen for å møte den suverene serieleder

Adrian med 2 straffemål hittil i år, kommer det første spillemålet mot Langevåg?


Vi skrev for noen uker siden at Sykkylven var en av de tøffeste bortekampene for sesongen, Langevåg er nok minst like tøff. Langevåg som til manges overaskelse rykte ned i fjor, har fått en fantastisk start på sesongen og det ser ut til oppholdet i 5.divisjon skal bli kortvarig. 7 kamper og 7 seiere er fasiten, 5 av disse har riktinok blitt spilt på hjemmebane. Men det er ingen tvil i at det er en tøff kamp som venter. Langevåg har et forholhodsvis ungt lag etter det vi kjenner til, med at par rutinerte karer som blant annet Glenn Saghdal. I tillegg en joker på benken i Jostein Håland.

Vigra fikk endelig en seier igjen sist mot Åheim etter en tøff periode. Mye positivt å ta med seg fra den kampen, spesielt angrepsmessig til tross for motstanden var svak. Men om kampen mot Åheim var en angrepskamp kan kampen mot Langevåg fort bli det motsatte. Vi har absolutt tro på at Vigra kan påføre Langevåg årets første tap, for SÅ gode er de nok heller ikke. Men det defansive blir nok viktig i denne kampen, og ha god struktur bakover. Det offansive spillet vet vi at Vigra laget har inne.  Det blir en tøff kamp, men det er slett ikke umulig å reise fra Langevågen med både 1 og 3 poeng. Tapet for Langevåg må vel komme før eller senere, og det hadde vel passet perfekt om det kom i denne kampen Vigra? Vi krysser fingrer og tær for en god kamp og et godt resultat mot Langevåg.

HEIA VIGRA!!!

Troppen er som følger: Robin, Ole Martin, Ole Kristian, Idar, Marius, Andreas, Svend, Adrian, Christer, Sindre, Olai, Roar, Hans Ivar, Junior og Kristoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar