tirsdag 18. juni 2013

Vigra-Åmdal før kampen

Første halvdel av sesongen er straks over. Åmdal gjester Rota stadion i vårsesongens siste kamp
Nils Jonny er endelig tilbake i troppen etter å vært skadet siden seriestart!


Tiden går fort, og det er altså bare en kamp igjen før lagene tar ferie i 5.divisjon. Åmdal er den siste motstanderen før det er pause. Åmdal er et lag Vigra stort sett har knust på hjemmebane, men slitt mot på bortebane. Åmdal ligger på 5.plass med 12 poeng, 3 poeng mer enn Vigra. Samtlige 4 seiere er vunnet på hjemmebane, mens alle 3 bortekampene er tapt så langt. Men det skal sies at de 3 bortetapene har kommet mot Langevåg, Sykkylven og Vartdal, som nok er de 3 beste lagene i divisjon. Og det har vært knepne tap mot både Langevåg og Vartdal. Så Åmdal er et godt lag, ingen som helst tvil om det. Og en av Åmdals beste spillere er den tidligere Vigra spilleren og mannen bak den fantastisk Vigra sangen "Nydelige Rota", Simon Gjøen. Han blir nok en mann Vigra må passe godt på i onsdagens kamp.

Hjemmelaget Vigra har hatt en variabel sesong så langt. Den startet veldig bra, men har vært veldig varierende etter det. Sist ble det tap 2-0 mot topplaget Langevåg. Hjemme på Rota har det blitt 2 seiere og 2 tap så langt. Det bør bli seier mot Åmdal for å kunne si at første halvdel av sesongen er godkjent. Vigra stiller en god tropp, og vi håper at Vigra gjengen avslutter første halvdel med stil. Det er alltid mye kjekkere å gå inn i sommerpause med en seier, for det er den kampen du vil tenke på helt fram til alvoret starter igjen. Vi håper folk kjenner sin besøkelsestid og tar turen på Rota og støtter hjemmelaget i den siste kampen før ferien. Kampstart er 18.30.

HEIA VIGRA!!!

Troppen til Vigra: Robin, Marius, Ole Kristian, Idar, Nils Jonny, Christer, Andreas, Svend, Sindre, Adrian, Olai, Junior, Roar, Stian, Ole Martin, Håvard,  Kristoffer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar