fredag 8. juni 2012

Åheim-Vigra med tropp og trenerkommentar


Lørdag er det klart for årets lengste bortetur når Vigra reiser til Åheim. Kampstart er allerede klokken 13 så det blir tidlig avreise for Vigra gjengen. Åheim har mildt sagt variert enorm i prestasjonene så langt i år. Hjemme har de vunnet begge sine kamper mot henoldsvis Herd2 og Hasundgot. Mens borte har de gått på to store blemmer med 9-0 tap mot HIL/Volda2 å hele 14-2 mot Vartdal forrige runde. Så at forskjellen er enorm når Åheim spiller hjemme og borte virker ganske tydelig. I følge ryktene har ikke Åheim tapt hjemme på 2 år, på tide nå kanskje? Vigra stiller vertfall en god tropp og har gode muligheter til å reise fra Åheim med 3 poeng og årets første borteseier. Det blir desverre ingen live oppdatering fra kampen her på bloggen, muligens på Facebook siden. Lykke til gutter!!!!

Troppen mot Åheim: Robin, Stig R, Arild, OK, Marius, Adrian, Jr, Amund, Svend, Idar, Olai, Torgeir, Frank, Audun, Kristoffer og Odd Tore.
Denne gangen sleit jeg med en 16 manns tropp, særlig når 2 av midtstopperene våre ikke kan bli med. Derfor har vi hentet inn Arild som ned sin lange erfaring på nettopp den plassen vil redde oss i denne kampen. Ellers vil sikkert noen reagere på at Torgeir er inne i troppen med bare 2 ukers trening hos år, men det er fordi han kan bekle en keeperplass om det skulle skje Robin noe.
De som ikke er med denne gangen er: Nils og Stian (skadet), Karl E (som kjenner litt på ei lita skade og klok av erfaring så hviler jeg han), Karl M (som ikke er klar til denne kampen), Håvard (ferie), Sindre og Roar (spiller G16 kamp fredag og er på langtur med dei) og den verste å ikke ta med Hans Jakob, som gjorde et bra innhopp mot Vartdal. Karl E og Hans Jakob har før dette ble lagt ut på nettet fått beskjed om de ikke er aktuell denne gangen. Dette er alle de som er spilleberettige for Vigra pr dags dato.

Trener kommentar: Også denne gangen så sliter vi med forfall og denne gangen på midtstopper plassene. Rutinerte Arild med over 600 kamper i Vigra drakten er hentet inn. Vi drar til Åheim for å vinne ganske enkelt, det går rykte om at de ikke har tapt hjemme på 2 år...men statestikk er til å brytes Vi har nå 2 gode treningsuker bak oss og flere spillere er klar igjen til innsats. Vi drar inn for å styre kampen ganske enkelt, for nå må poengfangsten starte ellers så blir høsten tung. Begge lagene har nettopp fått seg en på tryne av Vartdal, så begge lagene er rystet etter den opplevelsen. Eneste som bekymrer meg pga denne kampen er den laaaange turen inn til Åheim, trur mange lag har fått en knekk av det. Denne kampen er det viktig å være på fra vi kommer til vi drar, vi kan ikke fortsette med å bare være best i andre... nå må vi brette opp armene og sloss for Vigra drakten...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar