Idar med 2 mål mot Hasundgot i dag og er nå oppe i 5 scoringer!
Det ble til slutt en komfortabel 5-2 seier mot Hasundgot.

Ole Kristian     Frank     Håvard     Svend

Adrian         Amund        Junior       Audun

Olai         Idar

På benken og fikk spilletid etterhvert: Karl Martin, Nils Jonny, Sindre, Kristoffer, Hans Jakob

Det gjaldt å være tidlig ute til kampstart på Rota stadion i dag, for det skjedde svært mye de første minuttene. Etter bare 2 min var en Hasundgot spiller alene gjennom litt skrått, men avslutningen gikk utenfor. Det var Vigra som skulle få den første scoringen etter 4 minutter spilt. En glimrende slått corner fra Adrian ble slått på bakerste stolpe, der var Idar Molnes på rett plass og headet ballen helt oppi krysset og 1-0 til Vigra! Skulle Vigra endelig gjøre en god 1.omgang? De neste minuttene ga oss vel svaret akkurat det.... For kun 2 minutter senere er det Hasundgot som utligner, en corner blir tatt kort og innlegget blir ettehvert svinget inn på bakerste stolpe der en Hasundgot spiller får stå mutters alene og heade inn 1-1, her var det markeringsvikt! Og som ikke det var nok, kun minuttet senere roter Vigra vekk ballen i forsvar og en Hasundgot spiller blir spilt alene gjennom og setter ballen sikkert i mål, 1-2 etter bare 8 minutter spilt.... 2 enkle baklengsmål i mot. Spillet bølget mye fram og tilbake i 1.omgang, og Hasundgot var svært nære å øke til 3-1 etter ca 15 min da en avslutning fra 16 m gikk i tverrligger å ned på streken før Torgeir fikk slått ballen unna, her var Vigra heldige! Men Vigra var også farlige fremover i banen og etter ca 20 min kommer utligningen, Olai blir spilt gjennom alene med keeper og setter ballen sikkert forbi keeper og scorer sitt første Vigra mål for sesongen. Resten av omgangen skaper begge lag flere store sjangser, Junior hadde en stor sjangse etter en god corner fra Adrian, men headingen strøk desverres stolpen. Mens Hasundgot var stadig farlige på langskudd, 2 ganger til i løpet av omgangen smalt det i metallet bak Torgeir men stolpene var ikke på Hasundgot sin side denne kampen. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-2. Vigra var kanskje litt heldige som gikk til pause med uavgjort, selv om Vigra hadde ballen mest og styrte spillet, var det Hasundgot som hadde de største sjangsene. Og nok en gang spiller Vigra en første omgang litt under pari.

Men det er tydelig at trener Næss tok grep i pausen, for 2.omgang var langt bedre og det ble etterhvert klasseforskjell på lagene. Karl Martin gjorde et etterlengtet comeback etter vært skadet siden jul, og erstattet målscorer Olai som hadde kjenning på en strekk. Og Karl Martin skulle bli avgjørende for resultatet til slutt. Også i denne omgangen tok det bare et par minutter før den første scoringen kom, og det var en vakker scoring! Svend som var venstreback for dagen tok med seg ballen innover i banen, og fra 25 m banket han til og ballen gikk i en vakker bue over keeper og i mål, 3-2 til Vigra! Og etter denne scoringen var det aldri tvil i hvem som skulle vinne denne kampen, Hasundgot spillerne ble mer og mer slitne utover i kampen, og Vigra rullet opp det ene flotte angrepet etter det andre. Om 3-2 scoringen var vakker, så var 4-2 målet minst like vakkert! Ballen ble spilt opp bakfra til Idar som møtte ballen ca ved midtbanen, Idar la ballen til rette før han vakkert spilte Adrian gjennom på kanten som kom på et godt løp, Adrian tok med seg ballen et par meter før han slo ett strålende innlegg til Karl Martin som bredsidet ballen i mål fra 6-7 meter. Rett og slett vakkert angrepspill der ballen gikk fort å på få touch! Vigra fortsatte å produsere sjangser og spille fin fotball men 5-2 målet kom ikke før det var ca 5 minutter igjen av kampen og nok en gang var det en strålende scoring. Nils Jonny tok med seg ballen inn i banen og spilte en glimrende pasing i bakrom til Karl Martin som kom inn fra høyrekanten, Karl Martin slo ballen på tvers i feltet og på bakerste stolpe kom Idar og skliende og i duell med en forsvarer kriget han ballen i mål og ble dermed 2 målscorer! Resten av kampen kontrollerte Vigra inn og det ble dermed en fortjent 5-2 seier! En litt rufsete 1.omgang, mens i 2.omgang var det etterhvert stor forskjell på lagene, Hasundgot ble tydelig slitne etterhvert mens Vigra klarte å holde oppe trykket å aggresiviteten. Vi fikk i tillegg se mange flotte angrep, der 2 av dem resulterte i 2 flotte scoringer. Dette lover bra!

Vigra klarte nå opp til 5.plass på tabellen, med dårligere målforskjell enn 4.plassen. Nå gjenstår 1 kamp før det er ferie mot Vigra sin del. Den går mot Bergsøy 2 på bortebane neste onsdag. Bergsøy2 har kun vunnet 1 kamp denne sesongen, og hjemme står de faktisk med 3 tap og 2-10 i målforskjell. Men som alltid med 2er lag er det vanskelig å vite hva de stiller med. Men klarer Vigra å følge opp det gode spillet fra 2.omgang i dag bør det være gode muligheter for 3 poeng!

Når det gjelder poengbørsen var det veldig vanskelig å plukke ut hvem som skulle få poeng. Alle fortjener egentlig poeng i dag, men etter litt diskutering fram og tilbake datt vi ned på følgende