tirsdag 12. juni 2012

Vigra-Hasundgot

Ny kamp, nye muligheter
Karl Martin er endelig tilbake i Vigra troppen etter lang tids skadefravær. Får vi se han på banen mot Hasundgot? Møt opp og se!
Onsdag er det klart for sesongens tredje hjemmekamp når Hasundgot gjester Rota stadion. Hasundgot har også hatt en litt trøblete start på sesongen, å som flere andre lag i divisjon har de tydelig problemer på bortebane. Det er på hjemmebane de har plukket sine 4 poeng så langt, men borte står de med 3 strake tap og 2-10 i målforskjell. Vigra har kun spilt 2 hjemmekamper så langt å er fortsatt ubeseiret hjemme på Rota. Men uansett blir det nok ingen lett kamp for Vigra. Begge bør helst vinne denne kampen for å ikke havne for langt etter så Hasundgot kommer nok til å gi jernet fra første sekund. Jeg må si jeg vet fryktelig lite om dette laget, og det begynner vel å bli noen år siden Vigra har møtt Hasundgot i seriesammenheng. Det er kun 4 dager siden Vigra var på langtur til Åheim, og plukket med seg i utgangspunket et sterkt bortepoeng der i fra. Selv om rapportene sier at denne kampen burde Vigra vunnet klart, så har de forhåpentligvis dratt med seg en del selvtillit inn mot denne kampen. Dette er siste hjemmekamp før ferien, og det hadde vært perfekt å avslutte med en knusende seier! Kampstart er kl 18.30 og vi ønsker Vigra gjengen lykke til!


Troppen på max 18 mann er: Robin, Stig Rune, OK, Håvard, Adrian, Jr, Amund, Svend, Idar, Olai, Audun, Kristoffer, Sindre, Odd Tore, Frank, Nils, Karl M og Hans Jakob.
 
De som ikke er med er denne gangen: Marius, Stian og Karl E (skadet), Roar (mulig eksamen), Arild (jentelaget), Stig A (ikke helt klar for a-lag spill enda, men nærmer seg) og Torgeir (ble vraket pga han har minst treninger i år og de andre ble prioritert foran han denne gangen). + Andreas (for ung), David og Hans Jarle (ikke klar for Vigra enda).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar