tirsdag 4. september 2012

Herd2-Vigra 1-2 oppdatert

Adrian ble matchvinner mot Herd i dag, og økte fra i kampen om toppscorer tittelen!
Endelig kom årets første borteseier da Vigra vant 2-1 over Herd2 på herdbana.

Referat fra trener Sindre Næss: Første omgang var jevn og det bølget frem og tilbake. Vi skåret etter ca 20 min på dødball, der Amund presset motstander til å skåre selvmål. Det fortsatte egentlig i samme stil i hele omgangen, det meste skjedde på midtbanen og nest siste passning som aldri traff. Herd hadde et skudd som traff oppå tverra ved Lasse Olsen, det var det nærmeste de kom i første. Ellers presset midtbana vår godt og forsvaret dekket godt opp. I pausen snakket vi om presshøyde, bevegelser, få ball på bakken, arbeidsområde og komme oss opp på tærne...var alt for mye på hæl i første. I andre fikk vi en i fleisen ganske tidlig, virket rett og slett ut som en tellefeil og for dårlig press på ballfører. Men vi reiste oss igjen og det virket som om vi ville mest. Vi fikk flere gode bevegelser, overlapper, vinning av dueller og enklere løsninger. Så det gjorde godt og virket fortjent når Adrian dundret inn 1-2 på et langskudd.
Idar kunne fort gjordt 1-3 alene med keeper, men ballen small i stanga. I stedenfor å legge seg bakpå så satte vi virkelig fart på overgangene etter målet, Herd tømte seg litt bakover og særlig Olai i andre gjorde livet surt for Herd, han var en konstant trussel. Robin hadde ei klasse redning på overtid:) Jeg synes dette alt i alt var en fortjent seier og det gjorde veldig godt etter vi har følt at vi har hatt stang ut i hele høst. Nå holdt vi løpet ut og endelig borteseier