fredag 28. september 2012

Vigra-Åheim før kampen

Karl Martin spilte en god kamp mot Vartdal sist, følger han opp mot Åheim? Møt opp og se!
Lørdag er det klart for ny kamp på rota stadion. Åheim er motstander og kampstart er kl 13.

Etter Vigra har hatt spillefri en uke er det nå klart for kamp igjen. Sesongen nærmer seg med stormskritt slutten, da det bare er 3 kamper igjen av sesongen. Og i morgen er det altså Åheim som tar den lange turen til Vigra for å spille allerede kl 13.

Når Vigra møtte Åheim på bortebane endte det 2-2, i en kamp der Vigra absolutt burde tatt alle 3 poengene. Men Åheim på hjemme og bortebane er som natt og dag, rett å slett. Hjemme har Åheim 3-1-3, og målforskjellen 14-22, mens på bortebane har de smått utrolige 6 tap og 3-56 i målforskjell (!) Og når vi vet Vigra er et svært godt hjemmelag er det mye som taler for at hjemmelaget skal vinne denne kampen. Men som alle vet i fotball kan alt skje, det såg vi bare et eksempel på senest torsdag når Hødd slo Brann i cupens semifinale. Så det gjelder og ikke ta lett på oppgaven. Åheim har trossalt mye å kjempe for da de står i stor fare for å rykke ned. Så det er nok en tent gjeng som kommer til å kjempe med nebb og klør for å slå Vigra lørdag. Men klarer Vigra spillerene å komme opp på sitt beste nivå, som de tidvis hadde mot Vartdal så kan det bli stygge siffer igjen for Åheim gjengen. Vigra har ikke scoret flust i mål så langt i år, og har negativ målforskjell i -10. Kanskje kan dette forbedres i denne kampen?

Forhåpentligvis får vi se et sprudlende og aggresivt Vigra lag lørdag, da vil Åheim få store problemer. Og med seier i denne kampen er nok plassen så godt som sikret for Vigra laget så dette blir en viktig kamp. Lykke til!!!

Troppen til Vigra er som følger:  Robin, Nils J, Amund, Håvard, Marius, OK, Hans-J, Adrian, Frank, Svend, Audun, Kristoffer, Karl M, Olai, Sindre, Idar og Torgeir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar