Det ble en komfortabel seier til Vigra mot Åheim lørdag...

Nils J  Håvard  Amund  Marius
                           Adrian Frank  Svend   Audun
                                       Karl M      Olai

Benken: Torgeir, Ole Kristian, Idar, Sindre, Kristoffer

Det var vel egentlig aldri noe tvil i hvordan dette skulle ende. Vigra dominerte fra start til mål og seieren kunne vært mye større. Vigra tok tak i kampen fra start av og produserte flere store sjangser i 1.omgang, mens Robin var stort sett arbeidsledig i målet. 1-0 kom etter etter ca 10 minutter da Svend fikk ballen på kanten av 16 metern, om det var et skudd eller innlegg er jeg usikker på men ballen dalte vertfall vakkert ned i lengste hjørnet. Vigra fortsatte å produsere sjangser, og både Audun og Olai burde økt ledelsen. Men etter halvspilt omgang kom 2-0. Audun kom rundt på kant og slo ballen inn i feltet til Frank som dempet ballen og banket den i lengste hjørne fra 10-11 meter. Vigra dominerte resten av omgangen men fikk ingen flere mål.

Undertegnede var ikke tilstede i 2.omgang, men rapportene sier at denne omgangen fortsatte som den første med Vigra som dominerte. Men likevel var det Åheim som reduserte til 2-1 etter en forsvarstabbe av Vigra, heldigvis svarte Vigra kjapt, Adrian ble felt inne i 16 metern og tok selv straffen og satte den sikkert i mål til 3-1. Derifra og ut hadde Vigra full kontroll og 4-1 scoringen kom etter ett kanonskudd fra innbytter Sindre som gikk i tverligger ned, og Svend var frampå og satte inn returen og sitt 2 mål. Dermed ble det en komfortabel seier til slutt, den burde nok vært mye større. Men 3 poeng ble det og det er viktigeste. Nå ser det veldig lyst ut med tanke på og holde plassen, og det skal mye til for et nedrykk. 2 kamper gjenstår, Hasundgot borte førstkommende onsdag og Bergsøy 2 hjemme siste runde. Her er det gode muligheter for å avslutte med 6 poeng.

Pga jeg ikke var tilstede hele kampen i dag var det speaker Aron Aagnes som fordelte poengene fra dagens kamp:
3 poeng: Svend Henriksen
2 poeng: Adrian Rørseth
1 poeng: Karl Martin Nordgård Giske