lørdag 13. oktober 2012

Før kampen Vigra-Bergsøy 2

Adrian har hatt en meget god sesong i år, og ligger an til å bli toppscorer!
Søndag er det klart for sesongens siste kamp...

Sesongen nærmer seg slutten, og det gjenstår kun 1 kamp for Vigra sitt a-lag sesongen 2012. Vigra har sikret plassen i divisjonen, mens Bergsøy 2 allerede har rykket ned. Men likevel er det mye motivasjon som kan legges i denne kampen spesielt for Vigra spillerne. Med seier over Bergsøy 2 og Herd2 spiller uavgjort eller taper mot Vartdal vil Vigra sikre seg 4.plassen på tabellen. Det bør være en god motivasjonsfaktor, en 4.plass hadde smakt godt spesielt med tanke på starten Vigra hadde på sesongen. Ellers så tapte jo Vigra mot Bergsøy 2 på bortebane. Det er bare 1 av 2 seiere som Bergsøy har i år, det var et bittert 4-2 tap der Vigra definitivt burde vunnet kampen. Så og revansjere seg fra den kampen bør også være noe som legges i potten før kampen.

Vigra har hatt en svært god høstsesong, og bare tapt 1 kamp i løpet av høsten og det var tapet mot serievinner Emblem på hjemmebane. Vigra har vist mye godt spill utover høsten, og det lover svært godt for neste sesong om Vigra klarer å bygge videre på laget som de har nå, og kanskje få et par tilvekster til laget. Men nå er det kampen mot Bergsøy 2 som gjelder først, og vi håper Vigra gjengen avslutter sesongen med stil og en seier på hjemmebane. Man vet aldri hva disse 2er lagene stiller med av lag, men med tanke på at Bergsøy 2 allerede har rykket ned, og 1.laget til Bergsøy har sikret plassen i 3.divisjon blir det vel ikke et toppet lag de sender ut på Vigra en søndag ettermiddag. Men uansett, Vigra må fokusere og tenke på seg selv. Spiller vi opp mot vårt beste kan Bergsøy komme med hva de vil, det skal ikke holde mot et godt Vigra lag! Ønsker Vigra gjengen lykke til i årets siste kamp, og håper ellers en del folk kommer å støtter Vigra i sesongens siste kamp. Kampstart er kl 15 på rota :)

Troppen til Vigra: Robin, Roar, OK, Håvard, Amund, Hans J, Frank, Jr, Adrian, Audun, Svend, Karl M, Idar, Olai, Sindre og Christer. 

Forfall: Bjørn E, Nils, Marius, Karl E, Stig og Kris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar