onsdag 3. oktober 2012

Hasundgot-Vigra 0-1 (0-1) oppdatert

Nils Jonny blei matchvinner mot Hasundgot etter ei perlescoring fra langt hold!

Vigra tok i dag sesongens andre borteseier da Hasundgot ble slått 1-0 på bortebane

Referat fra kampen + spillerpoeng av trener Sindre Næss:

Vigra forsetter poengfangsten i høst og vant 0-1 borte mot Hasundgot. Vigra tok tak i kampen med en gang og var det førende laget spillemessig hele kampen. Selv om første omgang var ganske jevn, hadde Vigra det lille xtra spillemessig. Vigra tok ledelsen etter ca 18 min ved Nilser'n, et langskudd fra rundt 30 meter som for i ei fin bue i vinkelen. Før det hadde både Adrian og Olai hver sin store sjanser til å skåre. Etter målet fortsatte vi å produsere halvsjanser men presisjonen på nest siste passninga og valgene vi gjorde førte til at sjansene rant ut i sanden. Feilvalg og jobbing hjem var noe vi tok tak i i pausen. For i første lot vi motstander få komme alltfor lett til rundt 20 meteren og få skyte. Selv om skuddene for det meste havnet ned i krattskogen, så kunne dei få et lykketreff og det ville vi unngå i andre omgang. Motstander hadde en stor sjanse i første, men Robin som ellers hadde lite å gjøre i første reddet mesterlig.

I andre så handlet det meste om Vigra, dei gangene motstander kom forbi midtbanen, ryddet det gode forsvaret til Vigra opp i det. Motstander hadde vel ikke en sjanse i andre etter spill, bare langskudd fra 20-25 meter. Vigra hadde 4 store sjanser i andre og ble bl.a snytt for ei soleklar straffe når Torgeir ble dyttet overende med 2 strake hender. Nærmeste motstander var utligning, kom etter et frispark. Men Robin var patent selv om han ikke såg utgangen. Jeg følte at Vigra hadde full kontroll hele kampen, litt rot, feilvalg og feil valg trekker ned. Men 3 poeng er deilig uansett:) JR pådro seg desverre sitt 3 gule og må stå over siste kampen vår i år, fordelen for meg er at da har jeg egen kaffikoker i bua wink

Spillerpoeng var følgende:
3 poeng Håvard Christiansen
2 poeng Nils Jonny Roald
1 poeng delt mellom Svend Henriksen og Idar Molnes

Dermed er plassen definitivt trygget i divisjonen, og 4.plass er absolutt innen rekkevidde nå. Hadde Vigra klart å ha det samme laget gjennom hele sesongen kunne nok Vigra laget vært enda høyere oppe på tabellen, men resultatene i vår var litt for mye opp og ned til å klare det. Nå gjenstår kun en kamp og det er mot jumbo Bergsøy 2, som allerede har rykket ned etter tapet for Åheim i går. Vigra tapte svært ufortjent 4-2 på bortebane mot dette laget, så revansje er vel på sin plass til årets siste kamp søndag 14.oktober?

PS: Gratulerer også til Stordal som sikret opprykket i går og følger Emblem opp til 4.divisjon. Det var svært dramatisk da Stordal-Vartdal møttes til opprykkskamp og det ble avgjort i sluttminuttene. Les mer om det her : http://www.stordal.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=1794&Itemid=1