Det ble en fantastisk avslutning på sesongen, da Bergsøy ble sendt hjem som slakt fra Rota.

Ole K   Håvard  Amund Hans J
                                 Adrian   Svend   Frank  Audun
                                              Idar  Karl M

Benyttede innbyttere: Sindre, Junior, Olai,  Christer, Torgeir, Roar

Det var aldri noe tvil i hvem som skulle vinne sesongens siste kamp, etter hvert var spørsmålet bare hvor stor seieren skulle bli. Bergsøy 2 yppet seg i starten og hadde kampens første sjanse etter en heading inne i feltet, men Robin reddet flott. Og det var vel omtrent den eneste sjangsen Bergsøy hadde i hele kampen, resten handlet om Vigra som virket sultne og ivrige på å avslutte sesongen med stil. 1-0 scoringen kom etter et flott innlegg fra Adrian på høyresiden til Idar som sto alene på bakerste og dunket inn 1-0 målet. Vigra skapte sjangser på løpende bånd men 2-0 målet var nok litt av det heldige slaget, selv om det var vakkert. Audun vant ballen på venstrekanten og driblet av et par mann og la ballen ut på kanten til Hans Jakob som var blitt med opp fra sin backposisjon. Han slo et innlegg som gikk rett i mål via stolpen. Vigra fortsatte og trykke på og etter halvspilt omgang var 3-0 et faktum, igjen var det Audun tilrettelegger da han spilte fram Svend som dro av en mann inne i feltet og satte ballen kontrollert i lengste hjørne. Audun var svært frisk i 1.omgang og var også veldig nære å score selv ved flere anledninger. Han ble flyttet ned som back i 2.omgang og forsvant da litt mer ut av kampen. Vigra skulle få ett mål til før pause. Svend slo en glimrende gjennombruddspasning til Adrian som kom alene med keeper, han rundet keeper og ble felt, soleklar straffe. Adrian tok den selv og satte den sikkert i mål. Dermed ble pauseresultatet 4-0, og det var ikke et mål for lite etter spill og sjangser i 1.omgang.

Vigra fortsatte og dominere kampen i 2.omgang, mot et Bergsøy lag som virket å gitt fullstendig opp. 5-0 kom ganske tidlig i 2.omgang da Adrian vant ballen på midten og fosset gjennom Bergsøy sitt forsvar og alene med keeper satte storscoreren ballen sikkert i mål til 5-0. 10 minutter ut i omgangen kom mål nr 6, Karl Martin gjorde en glimrende jobb på høyrekanten og slo et strålende innlegg til Idar som headet inn 6-0 på bakerste stolpe. Vigra byttet inn flere spillere etterhvert og de som kom inn virket også spillesugne og gjorde sine saker bra. 7-0 scoringen var en litt merkelig scoring. Et innlegg fra Svend endte opp hos Håvard som rett og slett brystet ballen i mål bak en litt fomlende keeper. Men mål er mål og Håvard kunne notere seg for sesongen første scoring. Olai kom også inn i løpet av 2.omgangen og skulle også få notere seg for en scoring. Etter et innlegg fra venstresiden fikk han ballen foran mål og satte den sikkert inn bak Bergsøy sin keeper, 8-0! Det gikk mer og mer mot at dette skulle bli tosifret. 9-0 kom etter en fin opprulling på høyresiden der Adrian spilte inn til Svend, som med en elegant dragning dro seg fri inne i straffefeltet og satte ballen sikkert i mål til 9-0. Like før slutt skulle også mål nr 10 komme. Sindre fikk nesten avsluttet på mål inne i feltet, men ble stoppet av en god tackling men ballen datt ut til Adrian som satte ballen høyt i mål og dermed sto det 10-0 og Adrian sitt 3 mål for kampen. Ikke lenge etter blåse dommeren av kampen og 10-0 ble sluttresultatet !

Dermed fikk Vigra en fantastisk avslutning på sesongen. Desverre vant Herd2 over Vartdal og sikret seg 4.plassen. Men Vigra endte på 5.plass og det er også veldig bra. Spesielt høstsesongen har vært utrolig bra for Vigra sin del. Og lover godt foran neste sesong. Klarer Vigra å beholde de fleste spilleren og kanskje få et par forsterkninger kan det kanskje være aktuelt å snakke om opprykk. Men det er langt opp å fram, nå er en lang sesong over. Vi kommer til å oppsummere litt mer av sesongen etterhvert, og også ta en prat med trener Sindre Næss om hans tanker om sesongen som har vært. Gratulere med en flott sesong til alle Vigra spillere!!

I en kamp som dette er det heller ikke enkelt å gi poengbørs, da samtlige hadde fortjent poeng utpå der. Men vi falt til slutt ned på følgende:

3 poeng: Adrian Rørseth
2 poeng: Svend Henriksen
1 poeng: Audun Furnes