Det ble 4-1 tap mot Sykkylven til slutt.
Mot Sykkylven...
Tropp: Robin, Bjørn E, Håvard, Andreas, Stig R, Marius, Kristoffer, Adrian, Svend, Christer, Olai,
Benk: Idar, Hans J, Hans I, OM og Audun
Ikke med: OK, Stian, Amund, Nils, Frank, Roar, Jr og Sindre

Referat fra trener Sindre Næss:Vi startet kampen meget positivt og var det førende laget dei første 15 minuttene, og produserte noen halsjanser. Men så kom det 2 raske mål i mot i det 15 og 18 min...begge etter personlige feil av oss! Dette spredde usikkerhet og vi mistet rytmen, passningskvalitet, samhandling og vi fikk altfor stort strekk i laget - og forvaret kom ikke ut og ble liggende rundt 16 meter, altså meget baktunge. Klareringer som gikk i hytt og pine...uten mål og mening. Kommunikasjon var stor mangelvare, noe som fulgte oss heile kampen! Dei siste 10 minuttene kom vi oss litt igjen offansivt og i det 39 minutt kom et flott angrep der ballen gikk fort fra spiller til spiller med mange gode bevegelser og Svend avsluttet med hodet kontant i mål. Vi hadde også et par gode forsøk til på tampen av første omgang. Utenom målene produserte vel Sykkylven 1 stor sjanse og noen halvsjanser.
I andre var vi litt mer kompakte og vi hadde mer bevegelser, men vi slet når motstander kontret og kom på etterskudd hjemover. Vi lagde unødvendige store rom for motstandere, noe dei etterhvert utnyttet og lagde 3-1. Etter det hadde vi 3 ganske store muligheter på mål, før vi fikk 4-1 i fleisen. Rett før slutt ble Olai meid ned av siste mann, men utrolig nok fikk vi ikke frispark. Kanskje ok sett under et, hadde dommer blåst der måtte siste mann fått rødt og det blir dumt i en fairspilt treningskamp. Utenom målene til Sykkylven i andre så skapte dei i utgangspunktet bare en farlighet på en dødball, men den var stor...2 stolpeskudd, men jeg mener det hadde vært urettferdig om dei skåret der, for i tullmultene inne i feltet skulle vi nok i utgangspunktet hatt et frispark.
Så tap mot et arbeidsomt Sykkylven lag var fortjent, men vi gav dei altfor mye rom og tid. Dei fikk vende og styre seg altfor ofte uten press. Men uansett at vi klarte tross alt å skape en del gode sjanser på en vanvittig dårlig Vigra dag må vi ta med oss. Vi må bare luke vekk tafattheten og personlige feil, samt brette opp armene og gjøre oppgavene våre slik som da vi spilte mot Godøy så er vi der igjen.
Vi tok oss treningsfri mandag for å gå igjennom kampen i et spillermøte og få diskusjoner. Synes det er viktig å ta tak i det negative og positive når det butter imot, ta det med roten. Vi har trua på at dette snur, vi må bare få med oss alt det positive vi gjennomfører i treninger inn i kamp igjen... Det snur raskt i fotball og med denne gjengen vi har i Vigra nå så er alt mulig
Vi gleder oss til kampen mot Valder slik vi får vist at vi er bedre en dei to siste kampene