onsdag 6. mars 2013

Valder-Vigra 2-0

Det ble 2-0 tap i tirsdagens treningskamp mot Valder.

Mot Valder:
..........................Robin..................
...Bjørn.....Håvard.......Idar.....Nils...
.....................Andreas...................
.....Adrian........Svend.......Marius....
................Christer....Olai...............
Benk: OK, Stig R, Audun, Sindre, Hans I, Jr, Hans J, Kristoffer
Ikke med: Stian, Frank, Roar, Amund og OM

Referat fra trener Sindre Næss:Vi gikk til kampen mot Valder med 2 kamper’s middelmådighet bak oss, der lite har fungert for oss. Men også med det i bakhodet at vi nå fikk 2 kamper på tre dager, så hvordan vil dei tunge beina fungere etter kampen mot Sykkylven og ville gutta gi meg svar på tiltale etter møtet vi hadde på mandag.
Svaret er ja på det siste, vi hevet oss og viste oss frem fra ei bedre side – ikke noen topp kamp slik jeg vet guttene kan, men fremgang spillemessig selv med tunge bein.
Generelt kampen sett under ett så var vi vel spillemessig bedre en Valder, men så er det dette å skåre mål og hindre mål…og Vigra er fortsatt i det gavmilde hjørnet og gav Valder to mål som takk for vi fikk komme og spille kamp mot dei. Det første målet kom pga at en i forsvaret opphevde offsiden ganske mye, samtidig som vi ikke fulgte løpene – bare stod og såg på og sa forsyn dere Valder. Trur til og med at jeg hadde skåret på en slik mulighet når jeg kunne fått så god tid av motstander! Mål to var en gedigen gavepakke og hadde en av våre spillere gitt oss selv ei slik flott pasning så han fikk være alene med keeper, så hadde han blitt genierklært… men er greit at slike store brølere kommer av og til, men det som irriterer meg er at når vi gjør slike feil – så må man for guds skyld ikke bare stå helt still å se på, men gjør et forsøk på å rette feilen!!! Utenom det så produserte ikke Valder all verden mot oss uten at dei snappet en og annen feilpasning, men det er derfor vi øver på slikt spill.
Vi selv produserte en god del halvsjanser og 5 store sjanser, der minst to av dei er mer imponerende å klare kunststykket å unngå å skåre en å skåre…
Som trener fikk jeg mange gode svar i denne kampen, fortsatt er der spørsmålstegn her og der. Det vi må øve på mer er rett og slett enda mer samhandlinger i bevegelser uten ball, bruke banen bedre, få ned personlige driblinger, få større balltempo, enda mer hissige i gjenvinningsfasen og orientere oss. Vi var i denne kampen et lite steg nærmere nivået vi hadde når vi spilte mot Godøy, og hadde vi gjort en slik kamp mot Valder så…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar