tirsdag 20. august 2013

Før kampen Sunnylven/Stranda2-Vigra

Onsdag er det klart for ny seriekamp igjen
Adrian var nære scoring mot Hasundgot, vi tror målet kommer mot Sunnylven!


Bare 4 dager etter at Vigra startet høstsesongen med å knuse Hasundgot 4-0 på hjemmebane er det klart for kamp igjen, denne gang er det bortekamp mot Sunnylven/Stranda2

Sunnylven/Stranda2 ligger nest sist på tabellen med kun 2 seiere og hele 8 tap. Begge seieren har kommet på hjemmebane der den ene faktisk var mot topplaget Vartdal. Disse lagene med 2er lag involvert kan ofte stille svært varierende lag, men med tanke på at Stranda sitt A-lag sliter i 3.divisjon og har en viktig kamp allerede fredag tror vi ikke mange blir med der fra. Dermed bør det være gode muligheter for seier. Første møte i sesongen endte som vi husker med en komfortabel 3-0 seier til Vigra.

Vigra fikk altså en pangstart på høstsesongen med 4-0 seier over Hasundgot. Men på bortebane i år har faktisk ikke Vigra vunnet siden åpningsrunden i 5.divisjon mot nettopp Hasundgot, etter det har det blitt 3 bortetap. Men det skal nevnes at det har vært mot Sykkylven, Langevåg og Ravn. Så klarer Vigra å bygge videre på den gode 2.omgang mot Hasundgot sist bør mulighetene til seier være store i morgendagens kamp.

Vigra har noen sentrale fravær til morgendagens kamp men stiller likevel med en god tropp:

Robin, OM, Idar, Håvard, Nils, Hans I, Andreas, Christer, Adrian, Audun, Olai, Hans M, Kristoffer og Karl E.

HEIA VIGRA!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar