onsdag 28. august 2013

Vartdal-Vigra 4-0 (1-0)

Vartdal ble for sterke og tok en ny 4-0 seier over Vigra i dagens kamp.

Trener Sindre Næss har kommet med sitt referat fra kampen:

Leser man resultatet bare så vil man kanskje tru at vi ble høvlet over, slaktet, drøvtygd og spyttet ut igjen... men dette handlet om en kamp der motstander var effektiv og vi ikke var det, samtidig som vi var i det gavmilde hjørnet.......

1. omg: En rar omgang der vi spilte god fotball dei første 20 minuttene for å så slutte å spille ball resten av omgangen, heldigvis var Vartdal like tafatte denne omgangen. Allerede etter 2 min fikk vi vår første store sjanse, men dessverre var ikke avslutningen den aller beste. Noen minutter senere hadde vi nok en sjanse men nok en gang så var ikke avslutningen sikker nok. Etter ca 7 minutter kom dagens prestasjon! Vartdal kontret, fikk ballen foran mål til umarkert spiller på rundt 6-7 meter og skulle bare dunke den i mål...men Robin tok frem ei kanonredning, en benparade som alle keepere hadde vært stolt av... der trudde jeg, eller var 100% sikker på at Vartdal skåret. Nå ble det litt stillingskrig, noen halvsjanser til hvert av lagene, før det plutselig kom et godt skudd fra oss fra rundt 17-18 meter, og nå var det Vartdal sin gode keeper som hadde ei flott en håndsredning. Etter dette var det så mye rot begge veier fra egentlig begge lagene, følte at alt gikk i rykk og napp, ubesluttsomhet, for dårlig presisjon og bevegelser var fraværende...særlig fra Vigra sin del. Og det var ubesluttsomhet og for dårlig kommunikasjon som gav Vartdal 1-0 etter ca 32 minutter spill. Stopper og keeper ble ikke enige om hvem som skulle ta ballen, Vartdal takket og bukket, snappet ball og trillet ballen rolig i mål. Resten av omgangen var et evig rot... At Vartdal ledet til pause var hverken fortjent eller ufortjent, vist papira mine stemmer så hadde dei en halvsjanse mer en oss denne omgangen.

2. omg: Denne omgangen vi best fra start til slutt, utenom innenfor begge 16 meterne! Allerede før det var gått 5 min så hadde vi en gedigen sjanse og en meget god sjanse til utligning, men ballen ville ikke i mål. Etter ca 7 min ut av ingenting, en lang ball fra Vartdal opp...3 (TRE) mann gikk på samme ball og alle bommet, ballen trillet til en Vartdal spiller som enkelt alene med keeper satte ballen høyt i mål...flott avslutning..men ei gavepakke uten sidestykke...med litt ansvar, bestemthet og kommunikasjon hadde denne ballen havnet hos Vigra. Men Vigra gav ikke opp, fortsatte å kjøre kampen og produserte sjanser og halvsjanser...to sjanser var store. I det 23 minutt etter en dødball kom 3-0, svakt press på motstander og ei lompe av en volley gikk i ei bue i mål...2 sjanser 2 mål i andre for Vartdal...effektivt og nedbrytende skulle man tru, men Vigra fortsatte å angripe og spille til tider god fotball offensivt. Jeg talte 4-5 brukbare sjanser til Vigra, men ballen ville ikke i mål. Enten tok Vartdal sin gode keeper ballen, dei gode midtstopperne fik kontroll eller så snek ballen seg utenfor...ballen ville ikke i mål! Men Vartdal viste hvordan det skulle gjøres i det 40 minutt, nok en dødball... 3 skikkelige sjanser, 3 mål...effektivitet!!! Vartdal hadde også en brukbar mulighet på overtid, men denne gangen reddet Robin mesterlig. Denne kampen tapte vi innenfor 16 meteren på begge sider, for Vigra spilte til tider god fotball særlig i andre omgang. Positive å ta med seg er moralen til Vigra i dag, selv om guttene fikk motgang så fortsatte vi å spille fotball og gav aldri opp. Men det handler om å skåre mål og ikke la motstander skåre...her var Vartdal klart best. Etter spill og sjanser fortjente vi poeng...tross alt.

3 poeng: Andreas
2 poeng: Robin
1 poeng: Delt mellom Svend og Amund