tirsdag 3. september 2013

Før kampen Vigra-Ravn

Onsdag er det klart for kamp igjen, denne gangen er det Ravn som tar turen til Rota stadion


Onsdag er det altså Ravn som er motstander for Vigra på Rota stadion. Ravn ligger på 4.plass på tabellen, 1 poeng foran Vigra. Så i forhold til å ta en topp 4 plassering er dette en viktig kamp. Topp 3 er nok kjørt nå, mens en 4.plass må være målet nå. Ravn er som de fleste lag i divisjon best på hjemmebane, på bortebane har de 2-1-3 så langt denne sesongen. Etter ferien har de 1 seier og 2 tap, der tapene har kommet mot Langevåg og Vartdal. Bortekampen mot Ravn endte med et surt 2-1 tap etter mål i mot på overtid i det som var en jevnspilt kamp med lite sjangser til begge lag.

Hjemmelaget Vigra gikk på en stygg smell borte mot Vartdal sist kamp med 4-0, men resultatet stemte nok ikke helt med kampbildet da Vigra var fullt på høyde med Vartdal men enkle baklengs å sløsing fremover endte det med hele 4-0. Men nå er det altså Ravn som venter og hjemme på Rota er det et lag Vigra bør slå, og med tanke på å klare 4.plassen er det også en viktig kamp og vinne. Med tap er det 4 poeng opp til Ravn, med seier vil Vigra passere Ravn på tabellen. Vigra mangler et par mann denne kampen, men stiller likevel en god tropp.

Troppen: Robin, Roar, OM, Marius, Håvard, Nils, OK, Hans I, Idar, Amund, Svend, Audun, Adrian, Sindre, Hans M, Olai og Karl E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar