Hovdebygda-Vigra 3-3 (0-2)

Sindre scoret ett av målene mot Hovdebygda

Trener Sindre Næss har kommet med referat fra kampen:

Start 11'er: Robin, Marius, Håvard, Andreas, Nils, Idar, Amund, Svend, Adrian, Sindre og Olai. Benytta reserver: Ole M, Hans M og OK.

1. omgang: Dette var en omgang Vigra eigde fra start til slutt og allerede før det var gått 2 min hadde vi vår første store sjanse med Olai. Dessverre gikk skuddet på feil side av stolpen. Men det skulle ikke gå lenge før vi fikk hyll på byllen. Et hardt frispark fra Adrian som til slutt havnet hos Olai, og nå bommet han ikke og 0-1 til Vigra. Vigra fortsatte å presse på og rullet opp sjanser og halvsjanser men fikk ikke mål, før Svend slo ei flott pasning til Sindre som rundet et par mann og satte ballen i mål under keeper og 0-2 til Vigra. Vigra fikk også et feilaktig annullert mål ved Adrian i denne omgangen, Adrian var minst 5 meter onside og her burde dagens "dommer" fulgt bedre med... hadde vi kunnet gått til pause med 0-3 så hadde kampen så og si vert avgjort. Bakover denne omgangen hadde vi full kontroll, motstander hadde en god del dødballer men dei ble ganske enkelt ryddet opp i. Ellers så slo dei konstant langt i bakrom som vi enten fikk tatt med forsvaret eller keeper plukket opp. Midt i omgangen hadde vi ei lita dødperiode, men var fortsatt det beste laget da også. Vi vant vel store sjanse statistikken denne omgangen 6-0 + det feilaktige annullerte målet til Adrian.

2. omgang: Dette ble en jevn omgang spillemessig, men motstander hadde flere store sjanser en Vigra. Vi låg altfor dypt og kom ikke i press raskt nok og vi fortsatte å produser dødballer til dei og det var på disse motstander skapte sjansene sine mot oss. Det var også på en av dei som gav redusering, motstander fikk stå fritt og dunke inn 1-2. Dette gav motstander blod på tann og dei fortsatte og pumpe ballen inn mot forsvaret vårt. Det var på ei klarering av en disse som gav dei muligheten til 2-2. dei var først på nedfallsfukten satte fart og vi solgte oss billig på ei takling og brått var dei alene med keeper...2-2. Men Vigra reiste seg igjen, fikk et par halvsjanser før Svend spilte Hans Martin flott fri som igjen vakkert la den ballen i mål...dagens flotteste mål og 2-3 til Vigra. Både Hans Martin og Olai hadde store sjanser etterpå men ingen uttelling. På nok en dødball rett før slutt kom 3-3, klarering, ingen tok ansvar og kom i press på ballfører og ballen føk bak en utspilt Robin som ikke såg utgangspunktet av skuddet. Etter det så fikk vi en halvsjanse og en stor sjanse, og motstander fikk en stor sjanse før dommer blåste av. Motstander vant andre omgangs store sjanser statistikken 7-5, men dei hadde flere halvsjanser en oss i andre. Alt i alt følte jeg at vi tapte 3-3, for vi var det beste laget kampen sett under ett...men vi slipper inn litt for enkle mål og stod ofte og såg på mens medspiller gikk i press uten å hjelpe han. Men all ære til Hovdebyda som aldri gav opp.
Neste kamp er hjemme på Rota mot Sykkylven.