fredag 27. september 2013

Før kampen Åheim-Vigra

Lørdag er det klart for årets lengste bortetur, når Vigra tar turen til Åheim.
Adrian scoret 3 mål sist, og meldte seg på i kampen om toppscorertittelen! Blir det nye mål mot Åheim?


Sesongen nærmer seg slutten, kun 3 kamper gjenstår for Vigra sin del i årets 5.divisjon, og Åheim er neste motstander for Vigra sin del.

Åheim ligger desidert sist, og spiller 6.divisjon neste sesong. Spesielt på bortebane har Åheim gått på mange stygge smeller, blant annet 26 (!!!!) -0 tap mot Sykkylven er ganske sensasjonelt. Og en målforskjell på 14-103 vitner om at dette er et lag som har hatt en tung sesong. 1 seier og 14 tap er fasiten så langt. Den eneste seieren kom på hjemmebane mot Hovdebygda da de vant 3-2. Og ser vi på resultatene viser den at det er stort sett på bortebane Åheim har gått på store blemmer. Mens hjemme har det blitt mer "normale" resultat. Så å møte Åheim på bortebane er aldri enkelt, og Vigra har ofte hatt problemer med å vinne mot Åheim på bortebane de siste årene, så det blir nok ingen enkel kamp selv om tabellsituasjon skulle tilsi noe annet.

For Vigra sin del har vi jo her på bloggen skrevet at Vigra har lite å spille for da det kan bli hverken opprykk eller nedrykk. Men vi har kanskje vært litt tidlig ute å annonsere dette, for det kan faktisk skje at både 3 og 4 lag går ned fra 5.divisjon. Og skulle Vigra tape mot Åheim kan Vigra plutselig bli involert i nedrykkstriden. Kun 3 poeng skiller ned til Hasundgot som ligger på den utsatte 8.plassen. Og med tøffe kamper igjen mot Langevåg hjemme og Åmdal borte er det liten tvil om at kampen mot Åheim blir viktig. Med seier mot Åheim er nok plassen så godt som sikret, mens med tap kan det bli noen nervepirrende siste uker for Vigra gjengen. Men spiller Vigra opp mot sitt beste skal det ikke bli noe problem å ta 3 poeng mot Åheim, men vinnervilje og innsats blir nok viktig mot et Åheim lag som sikkert kommer til å kjempe hardt for å få en ny seier. Vigra mangler litt folk til denne kampen, og det er en ganske tynn tropp som reiser til Åheim. Likevel skal første 11-eren være mer en god nok til å slå Åheim. Vi håper og tror Vigra reiser fra Åheim med 3 poeng, og dermed sikrer plassen definitivt i årets 5.divisjon.

LYKKE TIL OG HEIA VIGRA!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar