Det ble tilslutt en komfortabel 3-0 seier over Ravn på Rota stadion.
Adrian med 2 vakre mål mot Ravn

Startoppstilling: Robin-Marius-Håvard-Ole Kristian-Nils J-Audun-Amund-Svend-Sindre-Adrian-Olai

Benytte innbyttere: Idar, Hans Ivar, Hans Martin, Ole Martin og Karl Erik.

Vigra tok onsdag i mot tabellnabo Ravn til kamp på Rota stadion. Ravn lå før kampen 1 poeng foran Vigra på tabellen, så for å få en best mulig plassering i årets 5.divisjon var dette en viktig kamp og vinne for Vigra. Hjemmelaget hadde også litt å revansjere etter et surt tap i første oppgjør mot Ravn, og i tillegg et 4-0 tap mot Vartdal sist runde.

Men når kampen ble blåst i gang var det umiddelbart Ravn som tok tak i kampen. Vigra spillerene slet både med å få opp balltempo og bevegelsen de første 25-30 minuttene av kampen. Og Ravn var farlig frempå flere ganger og Robin måtte gjøre et par gode redninger for å hindre scoring til bortelaget. Hjemmelaget slet med å spille seg til sjangser og det ble mye ufarlige skudd fra distanse. Men etter 30 min kom scoringen likevel for hjemmelaget. Svend spilte en glimrende pasning gjennom til Olai som hadde gått på et fint løp, alene med keeper var han kald og rolig og trillet ballen i hjørnet til 1-0 på Vigra sin første store målsjangse i kampen. Men etter scoringen virket det som Vigra fikk mer ro og selvtillit, og tok mer å mer tak i kampen. Og etter ca 40 min var det klart for ny scoring. Audun spilte ballen til Adrian som la ballen til rette og klinket til fra 25 meter, ballen duppet perfekt ned i krysset, vakker scoring og dermed 2-0 til hjemmelaget. Og det holdt seg frem til pause. I en 1.omgang der Vigra slet de første 30,  og Ravn var nærmest scoring. Mens etter scoringen tok Vigra over og var klart best.

2.omgang fortsatt slik den 1 sluttet. Med Vigra som kontrollerte og hadde full kontroll på kampen. Ravn skapte svært lite i 2.omgang, og ble mer og mer slitne utover i kampen. Vigra skulle også få en ny scoring som punkterte kampen, den kom ca 15 min ut i 2.omgang. Og igjen var det en vakker scoring fra Adrian. En klarering fra en Ravn spiller trillet perfekt mot Adrian, som fra 30-35 meter (?) Så at keeper sto langt ute og slo ballen på direkten med innsiden av foten over keeper og i mål og dermed 3-0 og 2 fantastiske mål av Adrian denne kampen. Resten av omgang hadde Vigra full kontroll, og med litt mer nøyaktighet foran mål kunne Vigra scoret flere mål, for Ravn var som sagt veldig slitne utover omgang og Vigra fikk stadig større rom å boltre seg i. Men det endte altså 3-0 til Vigra i en kamp der Ravn var best de første 30, mens Vigra var best de siste 60 minuttene av kampen. Dermed ble det en fortjent seier til slutt. Også kjekt å se at flere unge spillere kommer inn i løpet av kampen og bidrar med mye positivt.

Poeng denne kampen:

3 poeng: Olai (Imponerende arbeidsinnsats og løper enormt mye i løpet av en kamp)
2 poeng: Adrian
1 delt: Svend og Nils Jonny