onsdag 21. august 2013

Sunnylven/Stranda2-Vigra 0-2 (0-0)

Vigra tok en ny seier da Sunnylven/Stranda2 ble slått 2-0 på bortebane onsdag
Adrian scoret ett av målene mot Sunnylven og var en av banens  beste!

Det ble altså en ny seier for Vigra sitt A-lag, som nå har startet høstsesongen med 2 seiere og 6-0 i målforskjell. Trener Sindre Næss har kommet med referat fra kampen:

Vi dro til nok en kamp i år med en liten tropp og store forandringer fra forrige seriekamp, og vi har vel til gode utenom dei to første seriekampene våre i år og stille med samme mannskap to kamper på rad. Men gutta som stiller gjør jobben sin, drar hjem 3 poeng og jobber for drakten.

1 omg: Det hadde ikke gått 1 minutt før vi hadde en ball i stolpen, Andreas dro seg innover i banen og klinket til men dessverre så ville den ikke inn. Bare minutter senere hadde Idar en god sjanse på hjørnespark, men den ellers så gode hodespilleren traff ikke den ballen skikkelig. Vigra fortsatte å produsere og før det hadde gått 10 minutter måtte motstanders gode keeper for dagen i full strekk og måtte helt opp i vinkelen for å redde et godt skudd av Nils. Vi fortsatte å produsere halvsjanser, men det stokket seg litt på nest siste pasningen eller avslutningen. Når tiden hadde passert ca 25 minutter startet det å stokke seg skikkelig for oss, vi gjorde enkle feil, ble mange feilpasninger og vart slappe i både bevegelser, dueller og press på ballfører. Vi hadde vel flere balltap på egen banehalvdel i disse 20 minuttene en vi har hatt i heile år til sammen!!! Vi gav motstander begge dei to store sjansene deres pga av balltap rett utenfor 16 meteren vår, dette gjorde meg bekymra og jeg er glad for at klubbhuset deres hadde hjertestarter i tilfelle det skulle fortsette kampen ut. Den største sjansen vet jeg ikke hvordan dei kunne brenne, motstander fikk ballen alene på rundt 7 meter, men klinket ballen høyt over og jeg trur ikke dei har funnet igjen den ballen enda. Den andre sjansen var vel et innlegg som ble sleivet i stolpen. Begge lag hadde noen nesten sjanser resten av omgangen, men Vigra fikk en stor sjanse til rett før omgangen var ferdig, Olai klinket til fra rundt 20 meter. Men nok en gang var keeperen i full strekk og fikk slått vekk ballen ved stolperoten.

2 omg: Omgangen var ikke mer en noen minutter gammel før vi fikk hull på byllen. Audun gjorde en god jobb på kant og når jeg trudde han rotet det til så fikk han slått ballen 45 grader til Christer som sendte ballen videre til Adrian som sendte ballen sikkert i mål fra rundt 5 meter. Dette ble en omgang som vi var klart best spillemessig, mens motstander produserte farlige kontringer. Begge lag ble snytt for straffespark, men så lenge dette gikk utover begge lag så går det vel opp i opp… I denne omgangen ble det uavgjort i store sjanser, 5-5 men keeperne på begge sider var gode i dag og det er lov å ha gode keepere. Våre store sjanser uten om målene var med Idar, Olai og jeg trur det var Christer. 2-0 kom helt på tampen av ordinær tid, og denne gangen var det vi som kontret og satte balltempo. Olai ble flott spilt igjennom på høyre kant, han forserte det som var av motstandere og mygg, la ballen flott 45 grader ut til unggutten Hans-Martin som sikkert satte ballen i mål helt ned ved stolperoten. Tilleggstiden i denne kampen er vel ei historie for seg selv, jeg lurer enda på hvorfor det ble lagt til heile 8 minutter og 45 sekunder??? Etter en svak siste halvdel av første omgang så reiste vi oss godt i andre, spilte kynisk dei siste 15 + tillegg og dro hjem en alt i alt fortjent seier på en variabel dag fra oss. Poengene på 3 og 2 var lett i dag, mens det på 1 poeng stod mellom 4 stk. men jeg falt ned på Robin som holdt nullen og var sikker ellers i det han gjorde.

3 poeng: Amund
2 poeng: Adrian
1 poeng: Robin