torsdag 13. juni 2013

Langevåg-Vigra 2-0 (2-0)

Det ble 2-0 tap mot serielderen Langevåg.
Robin var banens beste mot Langevåg, men måtte desverre plukke 2 baller ut av nettet.

Undertegnende var ikke tilstede på kampen, så vi har fått tilsendt en liten rapport fra trener Sindre Næss:

Vi var vel ok med heile første omgang og det å få et strengt straffespark imot på overtid av første trengte vi ikke Vi hadde 1 stor sjanse i første og et par halvsjanser, Langevåg hadde vel en stor dei og utenom målene, pluss noen halvsjanser. Det positive var at vi i en 10-15 minutts periode styrte kampen.  I andre omgang var Langevåg det laget som ville mest og hadde 2 i stanga og 2 store sjanser pluss noen halvsjanser. Vi hadde vel 2 halvsjanser i andre, ellers så ingenting... Vi gjorde dei enkleste feil, mottak som spratt flere meter ifra, pasninger på et par meter som bommet...og vi stod å såg på dueller, andreballer og gjorde mye personlige feil ellers.... ingen god dag på jobben...

Poengbørsen:

3 poeng: Robin Rørseth
2 poeng: Ole Kristian Ytterland
1 poeng: Christer Austad

Startoppstilling: Robin, Ole Martin, Ole Kristian, Idar, Marius, Adrian, Andreas, Svend, Christer, Olai, Sindre. Benytte innbyttere: Eirik Jr, Håvard og Kristoffer.

Neste kamp for Vigra er hjemme mot Åmdal onsdag, det er også den siste kampen før ferien.