fredag 7. juni 2013

Vigra-Åheim før kampen

Lørdag er det endelig klart for kamp igjen, da Åheim tar den lange turen til Vigra.
Blir det mange mål på Sindre og resten av Vigra laget mot Åheim? Møt opp på Rota lørdag så får du svaret!


Ny kamp, nye muligheter og denne gangen er det altså Åheim som står på motsatt banehalvdel. Åheim har fått en veldig tøff start i årets sesong, og står med 6 strake tap og en målforskjell på 4-38, og det er på bortebane de fleste målene har kommet da de står med 4 tap borte og 3-30. Dette har vel brukt å være normalt for Åheim sin del, gode på hjemmebane mens på bortebane har det ofte blitt stygge siffer. Vi vet veldig lite om Åheim sitt lag egentlig, men resultatene så langt taler vel egentlig litt for seg. En lang reise tidlig lørdagsmorgen tror vi heller ikke er spesielt gunstig for Åheim sine spillere.

Mens for Vigra laget har det også gått litt på tverke de siste kampene, en god start har blitt etterfulgt av 4 strake tap. Så nå trenger hjemmelaget en seier! Og det meste tilsier at den vil komme i denne kampen. Jeg tror den eneste muligheten til at Vigra kan tape denne kampen er om de undervurderer Åheim ut i fra resultene deres så langt, og det har skjedd i fotball før. Men om Vigra sine spillere er påskrudd og spiller sitt eget spill så bør Vigra vinne denne kampen med mange mål. Og vi håper og tror at spillerene er revansjesugne etter de siste kampene, og vil vise seg frem for hjemmepublikumet. Håper flere tar turen og støtter Vigra i kampen mot Åheim, og forhåpentligvis vil vi få se mange mål og fin fotball fra Vigra :-) Kampstart er klokka 14.00.

Troppen til Vigra:  Roar, OM, OK, Stian, Idar, Håvard, Hans J, Hans I, Audun, Kristoffer, Adrian, Christer, Andreas, Sindre, Olai, Jr, Amund og Marius.

Robin er ute til denne kampen, og  dermed får Roar sin debut for Vigra i seriesammenheng, det kan bli en fin kamp å debutere i. Svend ute med karantene etter rødt kort mot Sykkylven sist. Ellers er det gledelig og se at Håvard er tilbake i troppen etter og vært ute med skade over lengre tid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar