onsdag 19. juni 2013

Vigra-Åmdal 3-0 (0-0)

Vigra vant 3-0 over Åmdal i vårsesongens siste kamp.
Fornøyde målscorere etter kampen mot Åmdal!

Det ble tilslutt en komfortabel 3-0 seier over Åmdal i dagens kamp på Rota stadion.

Startoppstilling:

Robin Rørseth
Marius Austad             Idar Molnes              Ole Kristian Ytterland    Nils Jonny Roald

Andreas Blindheim     Eirik Jr Grønmo        Svend Henriksen           Sindre Rørvik

Adrian Rørseth

Olai Rørstad

Benyttede innbyttere: Christer Austad, Kristoffer Gjendem, Ole Martin Heggem Roald, Stian Roald

1.omgang var en heller tam forestilling fra begge lag. Åmdal la seg veldig lavt fra starten av, og gjorde det vanskelig for Vigra og bryte gjennom. Vigra skapte ikke allverden i 1.omgang, men hadde 2 store sjangser ved Olai og Andreas, men begge forsøkene gikk over mål. Åmdal på sin side skapte svært lite, men hadde et par småskumle dødballer, utenom det hadde Vigra forsvaret god kontroll på Simon Gjøen og co.

I 2.omgang ble det litt mer fart på sakene fra Vigra sin del, og Åmdal ble tydelig mer og mer slitne utover i kampen. 1-0 scoringen kom etter ca 10 min av 2.omgang, og det var Svend som endelig kunne åpne målkontoen for året. Vigra hadde ballen ute på venstresiden, og Olai spilte ballen innover til Svend som fyrte av fra ca 20 meter, skuddet gikk via en Åmdal forsvarer og en bue over keeper og i mål. Vigra fortsatte og dominere kampen og om 1-0 målet var av det litt heldige slaget så var 2-0 målet rett og slett vakkert. Igjen fikk Svend ballen på ca 20 meter fra Olai, og denne gangen prikket han ballen helt oppe i vinkelen. Da var det spilt ca 20 minutter av 2.omgang. Resten av kampen gikk det mye frem og tilbake, og begge lag hadde store muligheter til og score. Åmdal hadde faktisk 2 enorme sjangser, men Robin gjorde 2 strålende redninger som hindret scoring. Vigra hadde også flere store sjangser mot slutten, Nils Jonny som var tilbake fra skade kunne kronet comebacket med en scoring, men desverre gikk avslutningen på feil side av stolpen. I det klokka tikket mot 90 min kom 3-0 scoringen. Nils Jonny spilte en glimrende pasning gjennom til Christer som rundet keeper og satte ballen i mål.

Dermed endte det altså 3-0 i den siste kampen før ferien. Og seieren var veldig fortjent. Åmdal hadde lite og stille opp med, og Vigra spillerene jobbet hardt kampen gjennom og fikk tilslutt betalt i form av scoringer. Positivt også og holde nullen.

9 kamper er spilt og fasiten er 4 seiere og 5 tap. En vårsesong på det jevne med andre ord. Vi vil komme tilbake med en oppsummering av første halvdel på sesongen om ikke så lenge.