tirsdag 28. august 2012

Før kampen Vigra-Emblem

Blir det et nytt perlemål fra Adrian denne kampen? 
Ny kamp og nye muligheter når et nytt topplag gjester rota stadion, denne gang er det bylaget Emblem som kommer på besøk.

I morgen er det altså klart for ny kamp hjemme på rota stadion. Vigra var som de fleste husker svært nære å tukte serieleder Stordal forrige onsdag, men seieren glapp desverre 3 minutter på overtid. Nå er det laget som ligger på 2.plass som kommer på besøk, nemlig Emblem. Sammen med Stordal og Vartdal kniver Emblem om de 2 opprykksplassene og vil nok gi alt for å bli det første laget som reiser fra Vigra med 3 poeng. I det omvendte oppgjøret vant Emblem 5-1, men nå er det hjemmebane og Vigra stiller igjen en meget god tropp. Så klarer Vigra å komme opp på det nivået som de var på mot Stordal skal Emblem få slite med å vinne. Spesielt defansivt var Vigra bunnsolide mot Stordal. Og det blir nok veldig viktig i denne kampen også, for om Stordal var et godt lag offansivt, er nok Emblem enda bedre akkurat der. Emblem har nemlig scoret klart flest mål i divisjonen, og har svært mange gode offansive spillere. Men som sagt, Vigra er mer enn gode nok til å slå dette Emblem laget. Vi tror også i denne kampen at underlaget vil ha mye og si, å spille på gress er en stor fordel for Vigra laget, da de fleste andre lag har kunstgress, også Emblem har det. Så får vi bare håpe at Vigra gjengen er like klar og motivert for kamp som de var mot Stordal, da er mulighetene for å ta 3 poeng gode. Etter 2 uavgjort kamper så langt i høstsesongen hadde det smakt godt med en 3-poenger igjen! Lykke til :)

Troppen til Vigra:  Robin, OK, Stig R, Håvard, Amund, Nils J, Bjørn E, Adrian, JR, Christer, Kristoffer, Frank, Svend, Audun, Idar, Karl M og Olai

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar