tirsdag 21. august 2012

Før kampen Vigra-Stordal

Får vi se scoringer fra Karl Martin "Hulken" på onsdag?
Onsdag er det endelig klart for ny hjemmekamp på Rota. Da kommer den suverene serieleder Stordal på besøk.
Onsdag kommer altså Stordal på besøk til Rota stadion. Vårkampen mot Stordal endte med 3-0 tap etter Vigra spilte en svært svak 1.omgang, mens 2.omgang var forholdvis jevn. Stordal har så langt i sesongen 8-1-0, og det må sies å være veldig imponerende. Men samtidig skal en merke seg at 6 av kampene har faktisk gått på hjemmebane, og kun 3 kamper har blitt spilt på bortebane. Det eneste poengtapet kom i bortekampen mot HIL/Volda2 som endte uavgjort. Ellers har det blitt knappe seiere borte over Bergsøy 2 og Vartdal. Men at det er et godt lag Vigra møter er det ingen tvil om, spesielt offansivt er Stordal veldig farlige. Og Vigra spillerene må være skjerpet og konsentrert fra start av. Samtidig blir nok innsats og vinnervilje et nøkkelord i denne kampen, klarer Vigra å slå Stordal på dette er mulighetene for poeng svært gode. At kampen går på gress er nok også en fordel for Vigra da Stordal er vandt til kunstgress.

Hjemmelaget stiller til denne kampen med en veldig god tropp, muligens den beste på hele sesongen. Faktisk måtte trener Sindre Næss vrake noen fra troppen denne gangen, og det har ikke skjedd mange ganger i år. Så at det er kamp om plassene er veldig positivt. Vigra har altså bare spilt 3 hjemmekamper så langt i sesongen, 2 er vunnet og 1 har endt uavgjort. Vi får håpe at hjemmelaget fortsatt er ubeseiret på hjemmebane etter kampen. Det hadde vært deilig å påføre Stordal sesongens første tap. Og det er fullt mulig om spillerene er innstilt på å løpe, krige og VILLE VINNE! Når dette er på plass kommer også finspilet :) Så får vi bare håpe Vigra gjengen er klare når kampen sparkes i gang på onsdag, og ikke starter med lua i handa som har vært et problem flere kamper før i år, deriblant bortekampen mot Stordal. Lykke til !!

Troppen til Vigra er som følger: Robin, Ok, Håvard, Stig R, Amund, Nils J, Adrian, Svend, Jr, Christer, Kristoffer, Idar, Olai, Karl M, Sindre, Bjørn E og Frank

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar