onsdag 15. august 2012

HIL/Volda2-Vigra 1-1 oppdatert!

Som i det første møtet mellom disse lagene i år, ble det nok en gang poengdeling

Referat fra trener Sindre Næss: Kampen: Dette ble en litt i rykk og napp kamp for Vigra. Når vi fikk fart på kula, hang ikke motstander med...men vi sank altfor ofte ned på deres nivå. Motstander hadde bare to våpen, lange baller opp eller dødballer.
Allerdere etter 4 minutter kunne vi gått opp i ledelsen, ei kule av Adrian smalt i stangen etter flott spill. Men etter dette så slet Vigra med å få det til de siste ca 20 m frem til motstanders mål. Deffansivt virket det trygt, motstander klarte bare å produsere farligheter på egne dødballer. I andre fortsatte det i samme dur som i første, de siste 20 m til mål kladdet skikkelig. Det måtte faktisk et langskudd til før vi fikk mål, Svend tok sjansen og ballen fant veien til nettmaskene. Men i steden for at det løsnet, fortsatte kampen i samme spor, Vigra kriget, spilte ball frem til de siste 20 m, men der ble det stopp. Motstander fortsatte å pøse på med lange baller og satse på dødballer, Noe som forvaret og Robin plukket lett. Motstander hadde og ei flott kontring, men Robin gjorde ei klasseredning på gjennomløpet. Rett før slutt kom utligningen, nok en gang slipper vi inn mål på dødball. Først en god reaksjonsredning fra Robin, men Vigra spillerne stod passiv og såg på returen og pang så fikk vi en i fleisen. Kampen ebbet ut till 1-1. Alt i alt kampen sett under et så fortjente ingen av lagene 3 p, men det var bittert å rote vekk 2 p rett før slutt.

Poengene ble fordelt slik denne kampen :
3 poeng: Robin
2 poeng: Amund
1 poeng: Svend

Nå venter 2 hjemmekamper for Vigra, men det er langt i fra noe enkle motstandere som venter. Førstkommende onsdag kommer den suverene serieleder Stordal på besøk, mens uken etterpå venter en annen opprykksfavoritt i Emblem. Men Vigra har vært gode på hjemmebane i år, men det er ikke tvil i at Vigra må opp på et høyt nivå for å slå disse lagene, men det er vi absolutt gode nok til!