onsdag 22. august 2012

Vigra-Stordal 1-1 (0-0) oppdatert

Adrian scoret Vigras mål på et fantatisk frispark, og er nå toppscorer for Vigra!
Vigra hadde serielederene i kne, men 3 minutter på overtid glapp det for hjemmelaget og Stordal utlignet til 1-1. Surt!!!! Adrian Rørseth scoret Vigras mål på et fantastisk frispark.

Startoppstilling:                               Robin
                                Ole K- Håvard - Amund - Nils Jonny
                                Adrian - Junior - Christer - Svend
                                              Idar - Karl Martin

Benyttede innbyttere: Olai, Bjørn Erik, Frank og Sindre

Det var altså så nære så nære, at Vigra tuktet den suverene serieleder Stordal hjemme på rota i kveld. 1.omgang var en relativt jevnspilt omgang, med 2 store sjangser til begge lag. Det var Vigra som fikk den første målsjangsen i kampen da Svend Henriksen ladet skuddfoten fra ca 20 meter, og ballen gikk i tverrligger og ut. Stordal var farlige på dødballer hele kampen, og deres første store sjangse i kampen kom også på denne måten etter ca 30 min, Stordal fikk frispark på ca 30 meter og ballen gikk klokkerent i tverrligger og ut, der en Stordal spiller blåste returen over. Kun minutter senere var nok en gang metallet i veien for Stordal etter en corner der stussen gikk i stolpen og trillet på streken før Vigra fikk måket ballen unna. Rett før pause fikk Vigra en ny kjempemulighet da Idar Molnes fikk gå upresset opp å heade på en corner, desverre gikk headingen over mål og det ebbet ut med 0-0 til pause i en jevnspilt omgang.

Vigra spillerene kom tidlig ut til 2.omgang og virket gira på å komme i gang igjen og spille. 2.omgang ble mye lik den første, jevnt, tett og lite sjangser. Stordal hadde  nok ballen litt mer utover i omgangen, men klarte ikke skape allverden utenom på dødball, og slet tydelig med underlaget til tider. Vigra slo mye langt i bakrom på Olai etterhvert og han jobbet godt og skapte mange nesten muligheter for hjemmelaget. Og 15 min før slutt blir Olai felt på vei framover og Vigra får frispark på ca 20 meter. Adrian Rørseth tar sats og klinker ballen klistret i vinkelen, en fantastisk scoring av Adrian som nå er oppe i 6 mål og er toppscorer for Vigra. Da trodde vi at Vigra skulle dra dette i land, selv om Vigra spillerene tydelig var slitne jobbet de knallhardt og kriget godt. Stordal trykket bra på og hadde mye lange innkast, men Vigra forsvarte seg meget godt og Stordal klarte ikke komme til noen store muligheter og dette så ut til å gå veien for hjemmelaget. Men 3 minutter på overtid lager Vigra først en unødvendig frispark på midtbanen, og Stordal lemper ballen inn i feltet, og etter litt klabb og babb får en Stordal spiller allverdens med tid til å skyte fra 10-11 meter og klinker ballen ned i lengste hjørnet, og scorer litt ut av ingenting. Fryktelig surt for hjemmelaget. Det var kanskje ikke helt ufortjent at Stordal scoret, for kampen var jevn. Men likevel bittert når det skjer langt på overtid og på denne måten. Men når det er sagt, det er veldig mye positivt å ta med seg for Vigra i denne kampen. Vi hadde trossalt den suverene serieledern helt i kne, og var sekunder unna å påføre Stordal sesongens første tap. Defansivt hadde Vigra veldig god kontroll, mens offansivt ble det litt tut og kjør, men også her mye bra. Klarer vi å holde dette oppe resten av sesongen blir det ikke mange lag som slår Vigra! Så 1 poeng føles nok som et tap akkurat nå, men kanskje blir det viktig til slutt. Og allerede neste uke er det ny hjemmekamp mot et annet topplag, nemlig Emblem. Og de skal få slite med å slå dette Vigra laget hjemme på rota!

Poengsbørs i denne kampen var ikke enkelt, for mange var gode, men det ble følgende:
3 poeng: Svend Henriksen
2 poeng: Nils Jonny Roald
1 poeng: Håvard Christansen