onsdag 29. august 2012

Vigra-Emblem 0-2 (0-0)

Vigra holdt lenge stand mot topplaget Emblem, og spesielt i 1.omgang hadde Vigra flere feite sjangser, men utover i kampen tok bylaget mer og mer over og vant tilslutt fortjent 2-0.
Lagoppstilling:

Robin
                                  Ole K - Amund - Håvard - Nils Jonny
                                    Adrian - Junior - Christer - Svend
                                                  Idar - Karl Martin

Benyttede reserver: Bjørn Erik, Frank, Kristoffer, Torgeir, Marius

Vigra har i flere kamper i år slitt med å være klar når kampen starter, men i dagens kamp virket det å være omvendt. For de første 10-15 minuttene var Vigra det klart beste laget, mens Emblem virket ukomfortable med underlaget og gjorde mye enkle feil. Vigra hadde også 2 kjempesjangser til å ta ledelsen, først et glimrende innlegg fra venstre til til Idar Molnes som er helt alene på bakerste stolpe, men avslutningen går over mål. Og ikke lenge etter forserer Christer Austad fremover i banen og spiller etterhvert en glitrende pasning mellom stopper og back til Idar som har tatt et godt løp, Idar kommer alene med keeper men desverre går avslutningen via keeper og ut til corner. Etter hvert jevnet det seg mer ut, og Emblem kom også til et par farlige muligheter etterhvert. 2 ganger kom de gjennom på sin venstreside ved kjappe Olsbø, men begge ganger reddet Robin glimrende. Og omgangen ebbet ut med 0-0, og det var vel rettferdig utifra spill og sjangser.

2.omgang ble desverre ikke like bra for Vigra sin del. Emblem tok tak i kampen fra start av i 2.omgang og virket å være langt mer på hugget en Vigra spillerene, og et mål lå i luften. Og det kom ca 20 min ut i 2.omgang da Emblems Diallo ble spilt alene gjennom etter et godt løp og tuppet ballen forbi Robin og i mål, 0-1! Og det skulle ikke ta mange minuttene før neste scoring kom. Emblem kom på en rask overgang og Emblemspiss Olsbø fikk ballen ute til venstre og rykket fra 2 forsvarspillere og satte ballen i lengste hjørnet bak Robin som fikk noen fingre på ballen, men det var ikke nok og dermed 0-2! Da virket det som Vigra spillerene ga opp, og resten av kampen ble et langt gjesp egentlig og Emblem kunne kontrollere inn til 2-0 seier. Og dermed påførte de Vigra årets første hjemmetap. Vigra spilte en godkjent 1.omgang, og kunne ledet til pause med uttelling på sjangsene, mens i 2.omgang tok Emblem mer og mer over og tilslutt var det fortjent at bylaget tok med seg 3 poeng.

Dermed har Vigra fått en litt tung start på høstsesongen med 2 poeng på de første 3 kampene. Nå har Vigra riktig nok møtt nr 1 og 2 på tabellen de siste 2 kampene, men med litt mer tur kunne Vigra stått med 6 poeng etter begge disse. Det er veldig jevnt på tabellen nå, og Vigra bør helst begynne å plukke 3 poengere for å holde seg unna nedrykksdrama. Neste kamp er det duket for en ny knalltøff kamp mot Herd 2 borte. Herd2 slo i dag serieleder Stordal 1-0, og har vunnet samtlige hjemmekamper så langt i år og står med 16-2 i målforskjell. En tøff utfordring som venter Vigra laget neste tirsdag med andre ord, men på sitt beste kan Vigra slå alle i denne divisjonen, så vi håper årets første borteseier kommer neste kamp!