mandag 13. august 2012

HIL/Volda2-Vigra med tropp og trenerkommentar

Ferien er over, og snart er høstsesongen endelig i gang igjen for Vigra laget. Onsdag sparkes det i gang igjen med bortekamp mot Hovdebygda/Volda 2.
Onsdag er det altså klart for kamp mot Hovdebygda/Volda2. Et lag som ligger likt med Vigra i antall poeng. Og har 1-1-1 hjemme så langt i sesongen. Det ble 2-2 når disse lagene møttes på Rota stadion tidligere i år. Dermed er det nok duket for en jevnspilt kamp og gode muligheter for sesongens første borteseier for Vigra, og en god start på høstsesongen.


Troppen til Vigra: Robin, Stig R, Amund, OK, Håvard, Marius, Hans J, Nils J, Adrian, Svend, JR, Christer, Kristoffer, Karl M, Olai og Sindre. Vi har nok en gang en del forfall, men mener vi stiller et godt lag for det..

Trenerkommentar fra Sindre Næss og litt oppsummering av sommeren: Alltid usikkert å møte såkalla 2 lag i serien, ikke godt å si hvilken spillere Volda slipper til i denne kampen. Hovdebygda/Volda2 kom med ganske sterkt lag til Rota i vårkampen som endte 2-2.
En ting er sikkert vi må starte å plukke poeng på bortebane, vi har spilt 5 borte alt 1 vi tapte fortjent, 2 som vi tapte men fortjente poeng i og 2 kamper vi var klart klart best i men bare plukket 1 poeng i....
Vi drar ditt inn for å styre kampen, vi må få personlige feil ned på et minimum og vi må killer innstinkt foran begge kassene.
Det har stort sett vært godt oppmøte etter ferien på treningene, innsatsen har vært god og jeg ser tendenser på bedre samhandling og valg.
Vi har spilt 2 treningskamper etter ferien. Først mot Giske som vi slo 7-1 og vi skåret alle målene i denne kampen. Vi byttet nesten ut hele laget i andre omgang, så det var 19 spillere som fikk spilletid. Det som var flott i denne kampen var hvordan målene kom, de fleste kom etter flott angrepsspill. I den andre kampen spilte vi mot Godøy, og vi vant 3-1. Her tar vi med de første 60 min som vi var best og spilte til tider flott fotball. Vi hadde press på ballfører, vi skyvde bra og var samla mellom ledda våre. Samtidig rullet vi opp mange gode angrep. De siste 30 ble litt mer forsvarskamp, vi falt mer bakover og det virket som om gutta ville sikre 3-0 ledelsen. Men uansett gutta jobbet glimrende i forsvar og midtbanen klarte å holde seg samlet. Når vi også vet at vi manglet 4 spillere som "kunna" hevet laget vårt enda mer, så var dette en god kamp, de som fikk sjansen tok den og beviste at de kan fylle tomrommene...
Vi har fått en tilgang i sommer, Christer Austad gjør comeback etter "utlån" til Barca....han gir oss flere strenger å spille på, og gjorde det godt i de 2 treningskampene...
Målsetningen er å bli blant de 5 beste, med litt mer flyt stabilitet på spillere så enda bedre...??? Såg over annalysen av kampene i vår, ca 5 spillere ble byttet ut fra kamp til kamp...der ligger mye av forklaringen på ustabiliteten vår i vårsesongen, men slik er breddefotballen- er vanskelig å få stabilitet på lag pga skole, jobb, skader, spillere å ta av, spillere som må ta ansvar i alt for ung alder...men dette gjelder ikke bare vårt lag...
Uansett Vigra er klar til å sloss for poengene og for å sikre plassen i 5 div, og ikke minst fortsatt være ubeseiret på Rota:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar