onsdag 10. april 2013

Aspøy-Vigra 4-4 (3-2)

Det gikk mot årets første seier for Vigra i dagens treningskamp mot Aspøy, men kun minutter før slutt utlignet Aspøy til 4-4 og dermed lar årets første seier fortsatt vente på seg. Vigra stilte også til denne kampen veldig redusert, og det ble en ganske rotete kamp for Vigra sin del. Første 30 min av kampen var svært svak fra Vigra sin side og Aspøy ledet da 3-1. Etterhvert tok Vigra over og snudde kampen til 4-3. Mens de siste 10 minuttene våknet Aspøy igjen å utlignet altså til 4-4, og i sluttsekundene var Aspøy nære på å gå opp til 5-4 på et langskudd.

Gledelig for Vigra var det at stortalentet Sindre Rørvik virker å ha formen inne frem til seriestart. Han scoret like godt samtlige av Vigra sine 4 mål og herjet i perioder med Aspøy sitt forsvar.