tirsdag 23. april 2013

Før kampen Hasundgot-Vigra

Bare en dag igjen til Vigra starter sesongen med bortekamp mot Hasundgot
Adrian ble toppscorer for Vigra i fjor. Hvor mange mål blir det i år?



Troppen til Vigra: Robin, OK, Stig, Andreas, OM, Adrian, Christer, Svend, Marius, Sindre og Olai. Roar, Hans J, Hans I, Kristoffer, Audun og Jr.

En lang oppkjøringsperiode nærmer seg slutten, og nå starter endelig alvoret. Vigra har siden januar gjennomført 3 økter i uka, og samtidig spilt 8 treningskamper. Resultatene har vært noe varierende, men motstanden har også vært god i flere av kampene. Vigra har siden januar vært preget av litt skader osv, men vi håper at dette skal bedre seg når serien starter. Og Vigra stiller en god tropp i morgendagens kamp, selv om det er noen forfall også da.

Vi har prøvd å finne litt info om morgendagens motstander, som også var i samme divisjon som Vigra i fjor. Da endte de på en 7.plass, 9 poeng bak Vigra. Og Vigra vant både hjemme og bortemøte. Men likevel er dette et lag som er gode på hjemmebane, og derfor blir det nok ingen enkel kamp for Vigra som i flere år egentlig har slitt med å vinne på bortebane. Slik vi ser det ut i fra Hasundgot sin hjemmeside har de spilt 5 treningskamper. De har slått Loen hele 10-1, spilt 2-2 mot Tjørvåg, så deltok de på Hareid sin vintercup der det ble 3-1 tap mot Ørsta, 3-2 mot Åram/Vankam og 4-3 tap mot Hødd 2. Som vi ser er det 3 knepne tap mot gode lag fra 3 og 4.divisjon, uavgjort mot Tjørvåg er lite å skryte av, mens 10-1 seier mot Loen er vanskelig å bedømme.

Det ligger derfor an til en jevn og spennende kamp når lagene møtes på kunstgresset til Hasundgot. Men vi er som regel alltid optimister, og tror det ender med en knepen seier til Vigra og dermed en flott start på sesongen. Vi blir ikke tilstede på kampen, men håper likevel å få oppdateringer fra kampen som kan legges ut her eller på facebook siden.

Lykke til og HEIA VIGRA!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar