mandag 15. april 2013

Ellingsøy-Vigra 1-3 (0-0)

I den siste treningskampen før seriestart kom endelig årets første seier. Det ble 3-1 seier over Ellingsøy på Nes stadion.

Utgangspunktet før årets siste treningskamp var ganske greit, Vigra stod fortsatt uten seiere, mens Ellingsøy var ubeseiret i sine treningskamper. Blant annet slo de nylig 4.divisjonslaget Godøy. Så til tross for dette laget hører hjemme i 6.div var det et god motstander for Vigra.

1.omgang var forholdsvis jevn, Vigra var best de første 25, mens Ellingsøy tok mer over de siste 20. Begge lag hadde sine sjanger til å score, men Vigra var nok nærmest med et skudd i tverrligger tidlig i kampen, og mot slutten av omgangen var Sindre gjennom etter å vunnet ballen på topp, men avslutningen ble reddet av Ellingsøy sin keeper. Dermed 0-0 til pause i det som må sies som en lite underholdende 1.omgang av begge lag.

Men om 1.omgang var kjedlig startet 2.omgang med et brak. Kun få minutter var spilt av 2.omgang da Vigra fikk en kalddusj. Ellingsøy kom rundt på venstresiden, og spilte ballen ut på 16-meter til en Ellingsøy spiller som fikk allverdens med tid og rom og dunket ballen i mål bak Robin. Og like etterpå hadde faktisk Ellingsøy et skudd i stolpen også. Men så snudde kampen i løpet av 2 små minutter. Først ble Marius meiet ned i straffefeltet, og kampens myndige dommer Morten Stokke blåste korrekt på straffemerket. Adrian var sikker og dermed 1-1. Og bare sekunder senere fikk Sindre ballen høyt i banen, dro seg innover og banket til fra 20 meter, ballen gikk under Ellingsøy sin keeper og i mål. Dermed var det plutselig 2-1 til Vigra! Resten av kampen bølget det litt frem og tilbake fra begge lag. Roar kom inn i Vigra målet og var veldig solid de minuttene han spilte. Mens Olai jobbet knallhardt på topp og var tydeligvis sugen på en scoring, han var nære på manger ganger utover i 2.omgang, og minutter før slutt skulle han endelig få scoringen sin. Sindre fikk ballen til venstre og dro seg flott innover i banen, og slapp ballen perfekt mellom Ellingsøy sitt forsvar til Olai som alene med keeper chippet ballen over keeper og i mål. Et nydelig mål! Dermed endte det 3-1 til Vigra. Fortjent alt i alt. Og årets første seier er endelig i boks! Forhåpentligvis fortsetter det slik fremover når serien starter neste onsdag mot Hasundgot på bortebane.

Lagoppstillingen til Vigra: Robin, Ole Kristian, Idar, Andreas, Ole Martin, Marius, Stig R, Christer, Adrian, Olai og Sindre.
Følgende kom innpå i løpet av kampen: Junior, Kristoffer, Hans Jakob, Audun, Hans Ivar, Roar