tirsdag 30. april 2013

Vigra-Sunnylven/Stranda2

Da er det endelig klart for årets første hjemmekamp på Rota stadion.



Troppen til Vigra: Robin, Ole Martin, Andreas, Stig R, Jr, Christer, Adrian, Svend, Marius, Sindre, Olai. Roar, OK, Idar, Stian, Hans J, Hans I og Kristoffer.


Ute med skader/jobb: Nils, Amund, Audun, Bjørn E, Frank og Håvard.


Første hjemmekampen nærmer seg, og det er Sunnylven/Stranda2 som kommer på besøk. Sunnylven rykte i fjor opp fra 6.divisjon, og har de siste årene vandret mellom 5 og 6.divisjon. Rett før sesongstart ble laget slått sammen til Sunnylven/Stranda2 pga lite folk. Dermed er nok dette laget styrket i utgangspunktet alt ettersom hvilke spillere de får med fra Stranda. Men vi tror forskjellen er stor på når det er hjemme og bortekamper med dette laget pga lang reise osv. Men Sunnylven/Stranda2 imponerte i første kamp, og vant hele 3-0 over Vartdal. Som ble på 3.plass i fjor og er tippet i toppen også i år. Så det er et godt lag Vigra møter. Spesielt har det en lynkjapp spiss i Alf Ole Sundgot som har spilt for Sunnylven i en årrekke, og han blir nok ekstra viktig å passe på i morgendagens kamp.

Hjemmelaget Vigra fikk altså en pangstart på årets sesong, med hele 5-0 borte mot Hasundgot. Det er lenge siden Vigra har åpnet med seier i åpningskampen, og når har de en gyllen mulighet til å åpne med 2 seiere. Troppen er omtrent den samme som sist, og lagoppstillingen blir nok også noenlunde lik. Så da blir det spennende å se om Marius klarer å følge opp målshowet fra sist? Holder Robin nullen igjen? Får Ole Kristian Ytterland sitt første a-lags mål? Møt opp på Rota onsdag klokka 18.30 så får du svaret! Vi håper mange tar turen og støtter hjemmelaget :)

Ekspertpanelet har også lagt ut sine tips for kampen i en video lagt ut på facebook:

Speaker Aron tipper 3-0 til Vigra : 3 mål av Marius
Mathias Kringstad tipper 4-2 til Vigra: 2 mål av Adrian, 1 av Ole Kristian og 1 av Olai
Kenneth tipper 3-1 til Vigra: 1 mål av Svend, Adrian og Olai.

Så får vi se om noen av tipsene går inn. Så lenge det blir hjemmeseier er det viktigeste! HEIA VIGRA!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar