onsdag 1. mai 2013

Vigra-Sunnylven/Stranda2 3-0 (1-0) Oppdatert

Det ble 3-0 seier til slutt over Sunnylven/Stranda2, og Vigra er i øyeblikket på toppen av tabellen :)
Banens beste og 2-målsscorer Sindre Rørvik

Start 11er: Robin, Ole Martin, Stig Rune, Andreas, Junior, Adrian, Christer, Svend, Marius, Olai og Sindre
Benyttede innbyttere: Idar og Kristoffer

Så tilbake til selve kampen. 1.omgang ble en heller kjedelig affære. Ingen av lagene klarte å skape noe særlig foran målene, og det ble veldig mye rot fra begge lag. Likevel var nok Vigra et lite hakk vassere i 1.omgang. Og etter 15 minutter kom årets første mål på hjemmebane. Sindre fikk ballen litt ute til venstre, dro seg innover og banket til fra 20 meter i nærmeste hjørnet utagbart for keeper og dermed 1-0. 10 minutter senere så det fra vår posisjon ut som Olai ble felt av keeper på vei gjennom, men dommeren valgte å gi Olai gult kort for filming i stedet, tvilsomt... Mot slutten av omgangen var Sunnylven nære på et par ganger å utligne men Vigra holdt ut og dermed 1-0 til pause og en litt skuffende 1.omgang tiltross for ledelse.

I det 2.omgang startet det og blåse opp kraftig og regnet høljet ned, det så ut til å tenne Vigra spillerene, ditto motsatt effekt for Sunnylven. For 2.omgang var egentlig bare et eneste langt Vigra angrep. Spesielt de første 30 minuttene av 2.omgang hadde nok Vigra oppimot 10 store målsjanser. Men etter ca 15 min av 2.omgang skulle endelig 2-0 målet komme, og det var et vakkert mål. Sindre kom seg fri i mellomrommet, og slapp ballen perfekt gjennom til Svend som var på løp og kom alene med keeper, Svend var uselvisk og sentret ballen på tvers til Olai som kunne sette inn 2-0 i tomt bur. Vigra fortsatte å pøse på og skapte store sjanser. Og 5 minutter senere var det klart for 3-0. Sindre vant ballen høyt oppe i banen, og derfra gjorde han alt selv, driblet seg forbi et par mann og alene med keeper chippet han ballen elegant i mål til 3-0, vakkert! Men flere mål ble det ikke. Tiltross for et par enorme sjanser, der i blant 2 stolpeskudd. Mens bortelaget Sunnylven hadde en halvsjanse i 2.omgang så sier det sitt om hvor stor forskjellen var i 2.omgang. De siste 10 minuttene av kampen roet det seg ned, og Vigra kontrollerte inn til 3-0 seier.

Alt i alt en god gjennomført kamp av Vigra. 1.omgang var under pari, mens i 2.omgang var det klasseforskjell på lagene. Eneste minuset var at det ikke ble scoret flere mål. Stort pluss å holde nullen igjen, forsvaret hadde god kontroll hele kampen, og Robin var stort sett arbeidsledig. 8-0 på 2 kamper er en glimrende start, og det lover godt for fortsettelsen. Og Vigra topper nå tabellen inntil de andre kampene er spilt i runden. Neste kamp får vi nok se litt mer om hvor Vigra står da Vartdal er motstander, det er forsatt ikke avklart med det ligger an til at den kampen også går på hjemmebane, da Vartdal hadde ønske om dette.

Heller ikke i dag var det enkelt å plukke ut 3 stykker til å få poeng. Det var mange som var gode, og hadde fortjent poeng. Og det kunne like gjerne vært forsvarsspilleren som fikk poeng. For vi var imponert over både Andreas og Stig R som midstoppere, samt backene Ole Martin og Junior var gode.  Men vi fra ekspertpanelet kom frem til følgende:

3 poeng: Sindre Rørvik
2 poeng: Svend Henriksen
1 poeng: Olai Rørstad