tirsdag 21. mai 2013

Vigra-Hovdebygda før kampen

Onsdag er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen er det Hovdebygda som kommer på besøk.
Klarer Vigra underholde så mye at speaker Aron holder seg våken? Vi satser på det :)


Ny kamp, nye muligheter. Etter en strålende start på sesongen har Vigra nå gått på 2 strake tap mot henholdsvis Vartdal og Ravn, spesielt kampen mot Ravn sist var surt da scoringen kom på overtid. Hovdebygda er altså motstander. Et lag som de siste årene har ligget mellom 4 og 5 divisjon, og har hatt litt sammarbeid med Volda de siste årene på seniornivå. Men i år stiller de altså uten noe form for samarbeid. Hovdebygda har hatt en brukbar start på sesongen, med 2 seiere 1 uavgjort og 1 tap. De spilte blant annet uavgjort mot Vartdal i forrige runde. Utenom det vet vi ikke allverden om Hovdebygda, men vi både håper og tror at Vigra skal være et bedre lag.

Hjemmelaget har som sagt fått det litt tøffere etter en veldig god start, men nå er det på tide å slå tilbake og det skal Hovdebygda få kjenne! Olai er tilbake fra karantene sist og Vigra stiller nå en veldig god tropp. Kanskje den beste de har gjort i hele år. Så håper vi Vigra gjengen er klare og påskrudd fra start av, og vil vise publikum på Rota at kampen mot Vartdal sist var et arbeidsuhell. Kampen starter klokka 1830 og vi håper mange tar turen og støtter hjemmelaget!

HEIA VIGRA!!

Troppen:  Robin, Roar, OK, OM, Andreas, Idar, Amund, JR, Hans I, Adrian, Christer, Svend, Marius, Audun, Kristoffer, Sindre og Olai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar