tirsdag 14. mai 2013

Før kampen Ravn-Vigra

Onsdag er det klart for ny kamp, da Vigra tar turen til Vatne for å møte Ravn
Adrian venter fortsatt på sesongens første mål, kommer det mot Ravn?


Troppen: Robin, Roar, OM, Andreas, Idar, Jr, Amund, Hans J, Hans I, OK, Adrian, Christer, Svend, Kristoffer, Marius, Audun og Sindre.

Sesongens andre bortekamp står for tur, og det er altså Ravn som står på motsatt banehalvdel. Ravn har hatt en god start på sesongen, med seier på hjemmebane over Vartdal og Åheim, mens de i forrige runde tapte 2-0 borte mot Langevåg. Vi vet ikke altfor mye om dette Ravn laget, utenom det skal visst være et fysisk sterkt lag, men det skal egentlig passe Vigra godt. Ravn har altså slått Vartdal, laget som Vigra tapte mot i forrige runde, men ut ifra rapportene våre var det en ganske heldig seier til Ravn. Men uansett blir det nok en tøff motstander for Vigra!

Vigra gikk altså på sesongen første tap mot Vartdal sist. I en kamp der Vartdal var veldig effektive, mens Vigra var det motsatte. Likevel tapte Vigra fortjent den kampen, og må heve seg om det skal være muligheter for seier mot Ravn. Olai fikk som sagt sitt 3.gule kort mot Vartdal, og må stå over. I tillegg er Stig Rune ute denne kampen. Men Amund er tilbake i Vigra troppen og det tilfører mye rutine i et relativt ung Vigra forsvar. Så får vi håpe Vigra slår tilbake etter kampen mot Vartdal sist, og bokførerer sesongens andre borteseier. Kampen går klokken 1830, og forhåpentigvis tar flere Vigringer turen og støtter laget!!

HEIA VIGRA!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar