Ravn-Vigra 2-1 (0-0)

Det ble et surt 2-1 tap borte mot Ravn.

Vigra startet med følgende lag: Robin, Ole Martin, Amund, Andreas, Junior, Ole Kristian, Svend, Adrian, Marius, Christer og Sindre

Innbytte i løpet av kampen: Kristoffer og Audun begge ca 10 min.

Det endte altså med et surt 2-1 tap mot Ravn i går. 1.omgang var jevnspilt med lite sjangser til noen av lagene. Svend fikk Vigra sin største sjangse etter en flott angrep fra Vigra der Adrian gjorde en strålende jobb på kanten, men skuddet til Svend gikk over mål. Ravn hadde også en brukbar mulighet da en Ravn spiller fikk gå opp å heade alene på bakerste stolpe, men det gikk i nettvegen. 1.omgang var preget av lavt balltempo og to lag som var ganske forsiktige og solide i forsvarsspillet.

2.omgang fortsatte mye i samme spor, jevnt og lite sjangser. Ravn tok etterhvert ledelsen ca 15 min ut i 2.omgang. Vigra glapp litt i bakre rekker da en Ravn spiller fikk komme alene med Robin litt skrått mot mål, Robin reddet glimrende, men etter litt klabb og babb havnet ballen hos en Ravn spiller som dundret den inn via stolpen. Her burde Vigra fått ryddet unna! Men Vigra svarte heldigvis umiddelbart fra avspark omtrent, et frispark ute på sidelinjen ble slått inn i feltet fra Adrian, der kom Ole Kristian og stanget ballen i mål, til sitt første mål på A-laget, gratulerer :) Resten av kampen ble mye nesten fra begge lag, men de siste minuttene av kampen var Ravn farlig frempå et par ganger før scoringen kom, de ble muligens snytt for et straffespark i tillegg reddet Marius en avslutning på streken. Så på overtid kom desverre målet. En Ravn spiller fikk kranglet med seg ballen litt heldig forbi 2 Vigra spillere, før han dro av enda en mann og limte ballen i krysset fra 20 meter. Et vakkert mål, men samtidig fikk Ravn spilleren litt for enkelt slippe til skudd. Dermed endte det altså 2-1 i en kamp der uavgjort nok hadde vært det mest rettferdige resultatet. Men slik er fotball! Nå venter Hovdebygda i neste kamp på rota, og da håper vi Vigra slår tilbake etter 2 tap!

Som alltid vanskelig å skulle dele ut poeng, spesielt i en slik kamp der ingen utmerket seg veldig med glimrende spill, så innsatsen og vilje ble mye av grunnlaget denne gangen.

3 poeng: Christer Austad
2 poeng: Ole Martin Heggem Roald
1 poeng: Robin Rørseth