Før kampen Vigra-Vartdal

Det nærmer seg kamp igjen, og denne gangen er det Vartdal som står på motsatt banehalvdel.
Sindre scoret 2 mål sist. Blir det like mange denne kampen? Møt opp og se!

Tropp: Robin, OK, OM, Andreas, Idar, Stig R, Jr, Hans J, Hans I, Stian, Kristoffer, Christer, Svend, Adrian, Marius, Audun, Sindre og Olai
 Onsdag er det klart for ny hjemmekamp på Rota stadion, ettersom at Vartdal sin bane ikke var helt klar til bruk enda, byttet de om slik at kampen spilles på Vigra. Vartdal er et lag Vigra har møtt en del de siste årene, og det har stort sett vært jevne kamper mellom lagene. I tilsvarende oppgjør i fjor endte det hele 4-4, etter Vigra rotet bort en 4-1 ledelse. Vartdal knivet lenge om opprykk i fjor, men tapte den avgjørende opprykkskampen mot Stordal. I år har de fått en veldig tung start på sesongen med 2 tap. De har tapt 3-0 for Sunnylven/Stranda2 mens i forrige runde tapte de 3-1 for Ravn. Men vi tror likevel ikke Vigra gjengen skal undervurdere Vartdal av den grunn, de har et godt lag og er nok veldig motiverte for å ta årets første seier, samt gi Vigra årets første tap.

For hjemmelaget sin del har startet på sesongen vært fantastisk. 2 seiere så langt og 8-0 i målforskjell er rett og slett strålende. Selv om 1.omgangen sist kamp ikke var allverden, så var 2.omgang meget god og da viste Vigra mye flott fotball og spill. Og hjemme på Rota SKAL Vigra alltid vinne :) Det ser ut som laget har begynt å sette seg også, og begynner å bli mer samspilte. Forsvaret har vært solid så langt i år, midtbanen anført av Svend og Christer sentralt passer godt sammen. Mens Adrian og Marius på kantene jobber meget bra og løper mye. Og på topp har Olai og Sindre begynt å finne tonen sammen, så dette lover bra! Troppen til Vigra er omtrent den samme som sist, og vi regner med at start 11-eren også blir den samme som i de 2 første kampene. Så får vi håpe at Vigra klarer og følge opp den gode starten på sesongen, spesielt 2.omgangen fra forrige hjemmekamp. Da skal Vartdal få problemer med å ta poeng. Vi ønsker Vigra gjengen lykke til, og håper mange tar turen på Rota og støtter hjemmelaget!!!