lørdag 20. april 2013

Det nærmer seg sesongstart...

Det er nå bare 5 dager igjen til seriestart i 5.divisjon. Og vi har tatt en liten oppsummering på det som har skjedd i oppkjøringen til Vigra.


Seriestaren nærmer seg med stormskritt, og det er bare 5 dager igjen til Vigra skal møte Hasundgot på bortebane. Vi kommer tilbake med mer ang den kampen i starten av neste uke.

Vi kan starte med å se litt på treningskampene til Vigra. Det har blitt spilt 8 kamper, og fasiten er 1 seier, 2 uavgjort og 5 tap. Den eneste seiren kom forøvrig i siste treningskamp mot Ellingsøy. Treningskampene har med andre ord vært litt varierende. 4 av tapene har kommet mot lag fra 4.divisjon, mens det siste tapet mot opprykksfavoritt fra 5.div Sykkylven. Og Vigra har spilt jevnt 2 ganger mot Godøy og også Valder. Det som har vært mest bekymringsfullt er vel kampene mot lag der Vigra skal være antatt bedre. Uavgjort mot Giske og Aspøy er ikke veldig imponerende, til tross for Aspøy har forsterket. Det blei seier mot Ellingsøy som også ligger en divisjon under, men de har tross alt gode resultater bak seg i treningskampene. Så alt i alt må vi vel si at treningskampene har vært litt både og, men det blir ofte annerledes når serien starter og poengene skal deles ut.

Vigra har også slitt med mye fravær på sentral spillere i oppkjøringen, og det har vel ikke vært en eneste kamp der Vigra har stilt med toppet mannskap. Vi håper det også bedrer seg når serien starter, for da skal Vigra ha et godt å slagkraftig lag. Men vil nok likevel være avhengig av sentrale spillere som Robin Rørseth, Svend Henriksen, Adrian Rørseth og Christer Austad. Ellers er det svært positivt at mye unge spillere har fått spilletid i treningskampene, og i tillegg gjort det svært godt. Sindre Rørvik er toppscorer i treningskampene, og har før seriestart vist gryende form. Han er potensiell toppscorer for Vigra i sesongen i år. Ellers har Andreas Blindheim fått mye spilletid både som midtstopper og midtbane spiller. Ole Martin Heggem Roald, Hans Ivar og Roar Haalen fått spilletid og gjort sine saker veldig bra. Dette lover godt for fremtiden til Vigra IL! Vi vet også at det jobbes svært godt i yngres avdeling, og det er mange lovende spillere som er på vei opp!

Vi har god tro på en bra sesong for Vigra sin del, men opprykk er nok ikke realistisk denne sesongen. Men en topp 4 plassering bør kunne være innefor rekkevidde. Så på sikt kan kanskje opprykk være mer realistisk når flere av de unge lovende spillerene har tatt nye steg og etablert seg på laget. For målet bør absolutt være å komme tilbake til 4.divisjon for Vigra sin del.

Vi har ikke så mye kunnskap om de andre lagene i 5.divisjon, men vi drister oss likevel med å komme med et tabelltips for sesongen 2013 i 5.divisjon:

1. FK Sykkylven
2. Langevåg
3. Vartdal
4. Vigra
5. Sunnylven/Stranda2
6. Hasundgot
7. Ravn
8. Hovdebygda
9. Åheim
10. Åmdal

Så får vi bare vente og se hva sesongen bringer. Vi ønsker hvertfall Vigra masse lykke til i sesongen som kommer! Og vil som sagt komme nærmere tilbake med info osv angående første seriekamp som er onsdag 25.april mot Hasundgot på bortebane.

PS: I år som i fjor vil vi sette opp en liten meningsmåling angående hvilken plassering du tror Vigra får, og hvem som blir toppscorer. Dette ligger til høyre på bloggen.

HEIA VIGRA!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar