fredag 18. mai 2012

Før kampen Vigra-Herd 2 oppdatert med tropp og trenerkommentar!

Vi får håpe speaker Aron Aagnes er våken når kampen sparkes i gang på søndag!
Ny kamp og nye muligheter for Vigra på søndag mot Herd 2!
Søndag er det klart for årets andre hjemmekamp for Vigra mot Herd 2 på Rota stadion. Vigra har fått en tøff start på sesongen med 1 poeng på de første 3 kampene. Men det er ingen grunn til å fortvile, Vigra har møtt de 2 store opprykksfavorittene Stordal og Emblem på bortebane så langt, og i begge disse kampene har Vigra vist tidvis gode tendeser. Men det er poengene som teller, og Vigra bør begynne å plukke poeng nå for ikke bli hengende etter. Og søndag kommer altså Herd sitt 2.lag på besøk. Herd 2 har startet sesongen med 1 seier og 2 tap. Begge tapene på bortebane forøvrig..... Hvilket lag de stiller med er vanskelig å vite fra kamp til kamp, men med tanke på at Herd sitt førstelag består av stort sett unge spillere, så blir det nok mye unge spillere på dette Herd 2 laget også, muligens forsterket med Eks Aafk spiller Eirik Hoseth. Men på en tung og våt gressbane bør det være gode muligheter for Vigra til å krige og kjempe dette laget i senk. Vi har vertfall stor tro på årets første 3 poenger på søndag, og ønsker Vigra gutta masse lykke til på søndag, og oppfordrer folk til å ta turen å komme støtte Vigra gutta, søndag kl 15.00 på Rota stadion!!

Troppen er som følger: Robin, Marius, Ok, Hans, Håvard, Stian, Audun, Karl E, Adrian, Jr, Kristoffer, Idar, Frank, Olai og Odd Tore.
Usikker: Nils og Amund pga skader, samt Roar og Sindre fra G16.
Ikke med: Svend.

Trenerkommentar fra Sindre Næss:  Endelig hjemmekamp, meldt flott vær, vi håper på masse folk på tribunen og et revansjesugent Vigra lag. Vi sliter fortsatt med å stille fullt mannskap, men de som er i troppen skal være god nok til å gi Vigra sin første tre poenger i år Jeg har et håp om at vi skal gå ut i 100 og øke derifra Ønsker enda mer bevegelse i laget, bedre samhandling og bånn gass i presset. Jepp vi har tapt to bortekamper på rad mot begge de store opprykks favorittene, særlig den siste mot Emblem var bitter da jeg følte at vi i store deler av kampen var minst på høyde med de, desverre hadde Emblem stang inn og vi stang ut... Dette håper og tror jeg på at Herd skal få føle på Rota på søndag Kom og støtt oss, vi trenger din hjelp på tribunen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar