tirsdag 1. mai 2012

Prewiew Stordal-Vigra OPPDATERT med tropp og trenerkommentar!

Vigra trener Sindre Næss tror det blir en tøff kamp mot Stordal
Vigra spiller i morgen sin andre seriekamp for sesongen, borte mot Stordal. Vigra startet som kjent sesongen med 2-2 hjemme mot HIL/Volda 2, men Stordal slo Bergsøy 2 3-2 på bortebane. Dette blir garantert en av sesongens tøffeste kamper.

Vigra reiser i morgen til Stordal for å spille sesongens andre kamp, den første på bortebane i årets sesong. Og det blir en tøff start! Stordal er regnet som en av opprykksfavorittene, og blir en tøff nøtt for Vigra! Spesielt offansivt i banen har Stordal mange gode spillere som Vigra må passe godt på, i tillegg til en slu rev i trener Stig Johansen.

 Troppen til Vigra er som følger: Robin, Marius, Ole Kristian, Håvard, Svend, Junior, Frank, Audun, Nils, Kristoffer, Olai, Hans Jakob, Sindre, Roar, Karl Erik. Amund er usikker.
Ute pga skade/jobb/karantene: Idar, Stian, Adrian og Renato.

Trenerkommentar fra Sindre Næss: Prøve å spille ball, mer kompakt på midtbanen, bevegelser/rytme må komme i gang og jakte kontringer. Stordal er en av 3 klare opprykksfavoritter, så jeg regner med at på hjemmebane vil de styre spillet. Da er det viktig med diseplin, 1F og flytte beina slik at vi låser av rom. Jeg vil også at når vi angriper må det skje raskt, og at vi klarer å fylle etter nok folk i motstanders kasse for å legge trykk på de.

Vi ønsker Vigra masse lykke til mot Stordal, og forhåpentligvis kommer sesongens første 3 poenger :) Vi prøver å oppdatere live både på bloggen og på Facebook siden til Vigrail speakerns corner :) Her kan du også se speaker tipset på kampen Stordal-Vigra: http://www.youtube.com/watch?v=-xnU-5IgI0o

En kamp har blitt spilt så langt denne runden:
Herd 2-Bergsøy 2 3-0. Resten av runden er som følger:
Stordal-Vigra
HIL/Volda 2-Emblem
Hasundgot-Vartdal


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar