tirsdag 1. mai 2012

Litt info

Adrian Rørseth både scoret og ble utvist i sesongen første kamp!
Vigra har altså allerede spilt en kamp denne sesongen, hjemme mot HIL/Volda 2. Den kampen endte som sagt 2-2 hjemme på Rota stadion. Vigra tok ledelsen ved Adrian Rørseth, mens HIL/Volda 2 snudde med 2 kjappe scoringer og ledet 2-1 til pause etter en heller svak 1.omgang av Vigra. Vigra hevet seg i 2.omgang og fikk fortjent utligning ved Svend Ivar Henriksen. Uavgjort gav et greit bilde av kampen da kampen var jevnspilt og lagene best i hver sin omgang. Ellers vil vi prøve å komme med litt presentasjoner av både spillere og støtteapparat på siden her etterhvert. Men med tanke på vi er ganske nye på dette blogg opplegget vil det nok bli litt testing og utprøving :) Håper denne siden kan skape litt mer blest og interesse rundt Vigra sitt A-lag og at kanskje den eldre garde som ikke har Facebook vil nyte godt av denne siden :)

Etter hver kamp gir vi også poeng til de 3 beste Vigra spillerene fra 1-3. Og kårer er vinner til slutt som får en premie.