onsdag 23. mai 2012

Vartdal-Vigra med tropp og trenerkommentar

Idar åpnet scoringskontoen mot Herd2, blir det nye scoringer mot Vartdal?
Torsdag er det klart for ny kamp for Vigra. Denne gangen går turen til Vartdal.
 Da er det straks klart for ny kamp, sesongens femte for Vigra sin del. 4 poeng er fasiten på de første fire kampene, og så langt har alle poengene kommet på hjemmebane. 2 bortetap har det blitt så langt mot opprykksfavorittene Stordal og Emblem, og nå venter kanskje det som er den største utfordreren til disse 2 lagene, nemlig Vartdal. Vartdal har kun spilt 3 kamper så langt denne sesongen, og står med 1 seier og 2 uavgjort og har dermed fått en brukbar start på sesongen. Spesielt sist kamp imponerte de med 4-4 borte mot Emblem, der de faktisk ledet 4-1 litt ut i 2.omgang, men Emblem kom tilbake og berget 4-4 på overtid. Så det er nok et godt lag Vigra møter og vi har slitt med å vinne mot Vartdal på bortebane de siste sesongene, men vi har heller ikke tapt, de 2 siste sesongen har det endt uavgjort. Vi fikk endelig en seier sist kamp, mot Herd hjemme på Rota. Da var det mye positive takter i 2.omgang, men det gjelder å klare å holde konsentrasjonen oppe hele kampen, da kan det bli både 1 og 3 poeng mot Vartdal. Vi krysser hvertfall alt vi har av fingrer og tær, og håper på poeng mot Vartdal i morgen. Good luck boys!!!

Troppen mot Vartdal: Robin, OK, Hans, Amund, Håvard, Stian, Audun, Kristoffer, Frank, Svend, Jr, Adrian, Idar og Sindre.
Forfall: Roar, Nils, Karl E og Marius, Olai, Odd-Tore
Trenerkommentar: Jeg kan ikke få gjentatt det nok...VI MÅ VÆRE PÅ FRA KAMPSTART, ikke bare starte kampen i andre som vi har hatt for vane. Jobbingen har vært topp i heile kampene (så kanskje vi har et godt treningsgrunnlag), men det jeg er ute etter er at vi må tørre å spille fotball fra start av. Klart mye av feilen kan skyldes på alle de uheldige skadene vi har hatt den siste mnd og at det kan ha spredd seg usikkerhet i gruppa, kanskje er det min feil som ikke har fått opp tenningsnivået nok før kampstart. Uansett dette er noe vi må ta tak i, den som starter for Vigra er god nok og det laget som starter må jobbe i lag og ta ansvar. Vi drar ikke den lange veien til Vartdal for å forsvare oss, vi drar for å vinne:) Ja Vartdal er en av de 3 store favorittene som kjemper oml opprykk til 4 div, sammen med Emblem og Stordal. De satser seriøst der inne, de er favoritter mot oss, men umulig å slå er dei ikke! Vi drar inn med trua om poeng, helst alle tre. Vi har fått "alle" de tøffe bortekampene denne våren...
men da er vi i allefall ferdig med dei:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar